Ahojte baby, tie co mate take sluchadla, je normalne, ze plne nabite sluchadla v puzdre sa vybiju? Dostala som ich na vianoce, nejak som ich nepouzivala, ale teraz som chcela a stale su vybite, ako stale nie, ale idem do mesta na buse, tak ze si ich vezmem a oni uplne vybite. Uz 2x som ich plne nabila, ze mozno som ich nechala vybite, ze nech su pripravene ked ich budem chciet. A vcera toto iste. Uplne vybite. A tak ma zaujima ci su vadne, alebo sa to proste vybija ako mobil. Ze aj ked s nim nehybem pomaly sa vybije za nejaku dobu. Su to moje prve sluchadla a nemam ich s cim porovnat, recenzie maju super, comu nerozumiem, kedze by museli byt vecne v nabijacke kym by prisiel ich cas. 😂 Ma tu niekto podobny problem? Mam tieto sluchadla, ale zaujimaju ma aj ine. Dik.
Jasne, ze ano, kedze maju bateriu. Nechajte mobil v sufliku , vypnuty a uvidite po case. Tym , ze baterky su malicke, vybiju sa rychlejsie. Ak nabijete a napr. zo 2 dni nepouzivate a su vybite tak vadny kus.
Ja mám bezdrôtové ale nestalo sa mi aby sa samé od seba vybíjali. Prave naopak minule som ich nepoužívala vyše týždňa a po týždni boli nabité. Podľa mna to bude chybný kus
@limetka69
@veronika0310 dakujem, cakala som, ze by to tak malo fungovat, ze by mali byt v nejakom hlbokom spanku, kym ich nevyberem a nepouzivam. Tu nejde onto, ze cakam mesiac, ja som ich nabila a o dva dni som ich otvorila a uz boli napoly vybite, cize cca 4 dni a su vybite statim na policke.
@limetka69 reklamuj
Ja svoje nabijam možno raz za dva mesiace a používam ich denne. Nejaké lacné z alzy za 15eur
@limetka69 určite chod reklamovať, nemôžu takto samovoľne sa vybíjať.
Bude to 100% chybný kus
Mám nejaké najlacnejšie z Ali a nevybijú sa ani za mesiac.
Dnes som ich dala reklamovat. Dakujem vsetkym. 😊
Nechcelo mi hore pridat foto.