Chcem sa poradiť, chceme s manželom kúpiť na Vianoce nové bezdrôtové slúchadlá keďže aj syn aj dcéra ich využívajú takmer stále ale som postrehla, že jednému nefunguje jedno slúchadlo a druhému zasa nechcú nabíjať tak ako by mali rozhodujeme sa medzi týmito to dvoma modelmi
Slúchadlá JBL Live Pro 2 TWS
Slúchadlá OnePlus Buds Pro
avšak my sa v týchto technológiách s manželom nevyznáme tak by som bola rada za každú pomoc pri výbere, prípadne ak niečo iné v tejto cenovej kategórií by ste mi odporučili pre moje deti
@andeahaskova nie nie sú, radili sme sa nakoniec v eshope kde nakupujeme viac menej všetko príslušenstvo k telefónom a teda aj slúchadlá a bolo nám odporučené práve oneplus dokonca manžel sa len tak pýtal detí nech si vyberú nejaké slúchadlá a ani jeden neukázal na JBL slúchadlá so slovami, že také biedne za veľa peňazí fakt netreba a obaja si vybrali úplne iné a lacnejšie ale tak s manželom im už chceme kvalitnejšie tak sme siahli po oneplus ale reproduktory sú od JBL fajn tie majú decká doma Flip 5 a Flip 6 a manžel veľký partybox ale syn sa vyjadril, že raz si kúpil JBl slúchadlá a nikdy viac, že po dvoch dňoch používania ich musel vrátiť a radšej si kúpil lacnejšie
Určite jbl ká, tie sú vždy zarucená kvalita ;)