Bezdrôtové slúchadlá

10. dec 2024

Ahojte, chcela by som si vybrat bezdrotove sluchadla typu true wireless (male, do usi), ale neviem ake. Dlho pokukujem po Jbl live flex, paci sa mi farba/dizajn, vydrz baterie (40h), kvalitny zvuk a znacka. Ale bojim sa, ze nemaju gumicku, ci mi nebudu padat z usi? ... pripadne, s akymi ste vy spokojne? Cena max. Do 200€, radsej kvalitu, nech som spokojna 😊 dakujem za nazor.

petamich
10. dec 2024

Ja mam sice AirPods ale teda preco pisem, ze mne tie bez gumicky sedia viac ako s gumickou, tie gumickove mi stale vypadavali 😂 JBL som tiez zvazovala, tie ktore pises ale napokon som sla do AirPodov a JBL mam bezdrotove ale cezhlavove

biglovemom
10. dec 2024

Vies co ja mam zn Tozo Z Amazonu vyse 2r, a som Tak spokojna,ze keby daco tak kupujem rovnaku znacku.
A to pocuvam hudbu takmer denne.
Cena 25-50er

butterflyeffect
10. dec 2024

Kazdy ma iny tvar ucha, mne napriklad tie s gumickami vobec nesedia-vobec ziadne. Mam airpody bez gumicky a tie mi sedia a drzia-ja mam inak problem s tym ze mne normalne vypadavuju kazde sluchadla, muz sa so mna smeje ze nepozna nikoho s takymi malymi dierkami v usiach 🤷🏻‍♀️

miskamisiq
10. dec 2024

Manžel má JBL slúchadlá, jemu držia ale mne to vypadáva z uši. Svoje mam Honor slúchadlá (cca 60 až 70 eur) sú s gumičkou a sedia mi super.

saxana000
10. dec 2024

Ja mam guess a teda som nadmieru spokojna sadli mi super aj zvuk je vyborny ovladanie jednoduche a intuitivne.ale nevyuzivam ich nejak casto..max nejake podcasty pri kocikovani alebo ked lezim v posteli a pozeram film aby som nezobudila babo..

frflos_nespokojny
10. dec 2024

toto su top vo svojej triede, tri velkosti gumiciek a cenovo trosku nad limit.
Sony WF-1000XM4.
pokial si hlucha, tak staci lacne šunty aj v zlave za cca 10-12€ .videl som v alze v akcii
cca 2 tyzdne spat.
mam doma bluetooth sluchadla aj s kablom.predposledne som kupil bluetooth
Sony WI-C100 v akcii - dobra vydrz baterky, zvuk strasny, ale casom clovek zvykne aj na kovadlinu, ale vlastne splnil na co to bolo urcene. na vychutnanie hudby mam ine sluchatka