Co myslite,Beyonce o tom vedela?
Musela by byť dobre blbá aby nič nevedela.
@janai1 dakujem.
@zuzap33 mam aj ine alw toto ma soklo ake zverstvá sa tolerujú.A ta Beyoncé je dobra k.ava
Myslím že 90 % hercov spevákov či iných známych ľudí o Tom vedelo
sv*ne humusácke...u mňa ona konkretne klesla na dno...a keby mi teraz niekto ponúkal zdarma ísť na jej koncert a stretnúť sa s ňou odmietnem... predtým by som ruky zato bozkávala, teraz nie ani len lajk jej nedám... manipulatorka aj s tym jej mužom 🤮 och zvrátený tento svet
Jasne, ze vedela, ale tak showbiz, budu sa tvarit, ze nic nevedeli a nepoculi. No odpad. A tie decka tam navozili rodicia skrz to, ze dufali v nejaku ich karieru. Aj keby im mali koleno rezat, tak hlavne nech su z toho prachy
@katy084 Mne sa Beyoncé ani nikdy nepacila,jej hudba nikdy nebol moj styl.Pocula som rozne suchy okolo nej,nieco v suvislosti s nejakou sektou a tusim aj Bieber sa niekde vyjadroval ze mal záchvaty a opisoval troska ako to vyzera v zákulisí.Ja som aj citala ze v Holywoode je plno detskej prostitucie.Takze toto vyplávalo teraz na povrch,ktovie este co vypláva s niekym inym.A za toho Di Capria by som tiez nedala ruku do ohňa,on tiez obhana len 18-19r baby.
@kiki68 Mas pravdu,tie deti tam navozilinrodicia,mozu si za to sami chceli mat doma star a maju mrzáka.Hrozne nieco.
Je to cele otrasne.
Mat tvoje problemy...