Ahojte, viete mi poradiť, či sú niekde po ceste NR-MI (južná trasa - ZV,LC,RS,KE) benzínky s prebaľovacím pultom, alebo s detským kútikom? Aj či na svoje pomery sú čisté? A prosím, neraďte mi prebaľovať dieťa v aute 🙈 máme malé auto, veľa veci budeme mať, budem rada ak sa tam zmestím aj ja 😅 plus máme šikmé sedadla, čiže túto možnosť úplne vylučujem 😁 keďže ani s otvorenými dverami to teraz nie je reálne, keďže je zima.. a taktiež moc reštiky nie 🙈 a malá má 3,5 mesiaca 🙂 ďakujem za info 🙂
neviem, ako benzinky, ale v ZV je Europa aj Tesco a tam sa dá, *V LC tiež Teesco. V DT je pumpa shell a tam by mal byť prebaľovací put. Tie veľké pumpy budú mať isto. Tie maličké asi nie
berieš kočík? bude to síce namáhavejšie ale v prípade núdze by som zložila kočík, išla dnu do tepla a prebalila v kočíku 😉 3,5m je ešte prťavé, počkaj keď budeš prebaľovať utekajúce ročné bábo 😀
Na juznej trase poradit konkretne neviem, pretoze chodime severnou. Ale takmer na kazdej vacsej Slovnaftke alebo OMW je prebalovacia miestnost.
@btus skôr tie pumpy ako obchodné centrá, ale ďakujem za info 🙂
@zuzanka.zuzu beriem, ale predpokladám, že bude dobre založený vecami v kufri, tak neviem, či ho budeme ťahať von, no ak by trebalo tak určite no.. a Haha no teším sa 😁 malá sa už teraz pri tom vykrúca 😅
V RS na Slovnaft je urcite,to si pamatam.
Hlavné je mať so sebou nejakú mini dezinfekciu...vždy som pult najskôr prešla dezinfekciou čo nesmrdí, napr aquaint, až tak som tam položila prebaľovaciu podložku ..OMV a Slovnaft majú určité pultiky a majú čisto.
Ahoj, južnou trasou som nešla, ale moja skúsenosť je, že na každej väčšej pumpe majú prebaľovací pult. Väčšinou je vo wc pre invalidov, celkovo je tam viac miesta. A stalo sa mi, že tu miestnosť mali zamknutú a bolo treba pri pokladni vypýtať kľúčik. Čisto bolo všade, kde som ja bola, akurát na jednej pumpe mali pokazený bezpečnostný popruh na prebaľováku.