Benzínky s prebaľovacím pultom

daniela_p
22. dec 2022

Ahojte, viete mi poradiť, či sú niekde po ceste NR-MI (južná trasa - ZV,LC,RS,KE) benzínky s prebaľovacím pultom, alebo s detským kútikom? Aj či na svoje pomery sú čisté? A prosím, neraďte mi prebaľovať dieťa v aute 🙈 máme malé auto, veľa veci budeme mať, budem rada ak sa tam zmestím aj ja 😅 plus máme šikmé sedadla, čiže túto možnosť úplne vylučujem 😁 keďže ani s otvorenými dverami to teraz nie je reálne, keďže je zima.. a taktiež moc reštiky nie 🙈 a malá má 3,5 mesiaca 🙂 ďakujem za info 🙂

jazula
22. dec 2022

Ahoj, južnou trasou som nešla, ale moja skúsenosť je, že na každej väčšej pumpe majú prebaľovací pult. Väčšinou je vo wc pre invalidov, celkovo je tam viac miesta. A stalo sa mi, že tu miestnosť mali zamknutú a bolo treba pri pokladni vypýtať kľúčik. Čisto bolo všade, kde som ja bola, akurát na jednej pumpe mali pokazený bezpečnostný popruh na prebaľováku.

daniela_p
autor
22. dec 2022

@jazula ďakujem za info 🙂 ja si tiež myslím, že už by to asi skoro všade malo byť a aj čistota sa ki zdá o dosť lepšia ako roky dozadu 😁 tak som rada, že sa mi to potvrdilo 🙂

btus
22. dec 2022

neviem, ako benzinky, ale v ZV je Europa aj Tesco a tam sa dá, *V LC tiež Teesco. V DT je pumpa shell a tam by mal byť prebaľovací put. Tie veľké pumpy budú mať isto. Tie maličké asi nie

zuzanka.zuzu
22. dec 2022

berieš kočík? bude to síce namáhavejšie ale v prípade núdze by som zložila kočík, išla dnu do tepla a prebalila v kočíku 😉 3,5m je ešte prťavé, počkaj keď budeš prebaľovať utekajúce ročné bábo 😀

diewcatqoo
22. dec 2022

Na juznej trase poradit konkretne neviem, pretoze chodime severnou. Ale takmer na kazdej vacsej Slovnaftke alebo OMW je prebalovacia miestnost.

daniela_p
autor
22. dec 2022

@btus skôr tie pumpy ako obchodné centrá, ale ďakujem za info 🙂
@zuzanka.zuzu beriem, ale predpokladám, že bude dobre založený vecami v kufri, tak neviem, či ho budeme ťahať von, no ak by trebalo tak určite no.. a Haha no teším sa 😁 malá sa už teraz pri tom vykrúca 😅

sandyan
22. dec 2022

V RS na Slovnaft je urcite,to si pamatam.

jazula
22. dec 2022

@daniela_p Ja som bola fakt príjemne prekvapená 🙂 a hlavne mi to prišlo, že aj dcerka mala zmenu polohy aspoň a vystrela sa po pobyte v autosedačke 🙂

evaachesa
22. dec 2022

Hlavné je mať so sebou nejakú mini dezinfekciu...vždy som pult najskôr prešla dezinfekciou čo nesmrdí, napr aquaint, až tak som tam položila prebaľovaciu podložku ..OMV a Slovnaft majú určité pultiky a majú čisto.