Benu lekáreň - objednaný tovar

21. apr 2022

Ahojte objednala som si dnes okolo obeda z benu lekarne 1 tovar ktorý by som potrebovala mat zajtra a písali ze majú skladom a ze mi pošlú sms keď bude tovar pripravený na vyzdvihnutie v lekárni. Preto som sa chcela spýtať ak s týmto mate skusenost ci mi zajtra pošlú sms alebo až po víkende?

paulinkaa2
21. apr 2022

Ahoj nie. Neviem prečo majú taký baby systém. Tiež som si obj niečo že vyberiem na druhý deň
Jasne 4dni kým to poslali zo skladu do lekárne a pri tom to mali skladom
Dr max ak má danú vec skladom tak sa to dá rezervovat a do 30min vybrať. Prečo nie aj Benu nevedno

victory7897
21. apr 2022

Tiež som mala objednaný tovar ,myslela som že preto sa musí objednať lebo nieje na predajni k odberu, súrne som musela zájsť do obchodu ,tak som zašla aj tam a normálne ho mali na predaj a myslím že ešte aj v nižšej cene ...

17miska11
21. apr 2022

Tovar až po víkende (objednávam pravidelne)

evabb35
22. apr 2022

Stalo sa mi, že som poslala objednávku hneď ráno do 8 h a tovar som mala už na druhý deň doručený na adresu, stihli balík zabaliť a poslať ho ešte v deň vystavenia objednávky. V lekárni ma opakovane informovali, že keď si objednám cez internet, tak ma to vyjde lacnejšie. Problém je, že nekupujem lieky, ktoré má lekáreň bežne na predajni, takže aj tak ich pre mňa musia najskôr objednať.

engynka
22. apr 2022

Benu lekaren ide zo skladu na predajnu. Ale za to su expresne rychli. Dnes objednas, zajtra mas. A aj cez vikend. Ja uz som tak mala objednavku. Aj vcera na obed som objednala a dnes uz to mam na predajni.
Dr Max ma moznost rezervacie na predajni. Ale za to ked ide tovar zo skladu ako eshop objednavka tak aj tyzden uplne vklude. Za mna najhorsi lekarensky eshop. Raz mi dokonca tovar ani neprisiel ani emali ze to bolo zrusene proste nic. Objednavka sa asi vyparila.
Dobry a rychly eshop je aj Pilulka

shopingshop
Odpoveď bola odstránená
Zobraz