Ahojte baby, poznáte takúto vychytávku? Ja som na to dnes narazila a vyzerá to zaujímavo, hlavne to, že sa to dá pripnúť na väčšinu búnd a netreba kupovať tehotenské alebo s nosičom... Má to niekto odskúšané? Ak hej, ste s tým spokojné? 🙂
Je skvela a lutujem ze som ju skôr nekupila.
Na ich stránke alebo aj na facebooku je chat, cez krory mi poradili, aka vsadka mi sedi. Takze som nekupoval naslepo. Vyuzila som aj v tehotenstve a aj potom na nosenie
@babovka2321 diky za typ...oni tam pisu, ze sa to hodi do viacerych bund, aj ked tiez som v tom skepticka. Ale ak som ich dobre pochopila, tak by som poslala fotky bund,ktore chcem nosit a podla toho by mi vybrali tie zipsy, tak neviem.... Ja si musim kupit jednu zimnu dlhu bundu, lebo ta moja ma uz to najlepsie za sebou a zrejme si kupim taku tu so zipsom po bokoch pre tehotne, ktora sa da nosit aj po tehotenstve... Ale toto mi prislo super napriklad k prechodnemu obdobiu, ked netreba prilis hrubu bundu. Na to mam kopec kabatov. Vsetky mam zial uzke a tie o take 2 mesiace uz nezapnem ,tak toto by bolo super riesenie 🙂
@mia_von_prag jeeej, super...a da sa ti teda nosit na viacerych bundach?
Da sa nosiť bez problemov ,keď je na nich rovnaky typ zipsu. Skus si popozerať svoje bundy, ze ake maju zipsy.
Inak zakaznicky servis maju perfektny, nafotila som im bundu aj zipsy a poradili mi.
davala som si sit vsadku a pasuje mi presne na jednu bundu a jednu mikinu 🙂 cize tiez som skepticka voci "na vacsinu bund" 🥴 to by musela byt velka nahoda, aby si doma mala bundy s rovnakymi zipsami, lebo ja teda nemam ale ano ak niekto ma, bude to pravda
@mia_von_prag dakujem 🙂
@petamich pozerala som, vacsinu mam tie kovove zipsy, ale je pravda, ze nie vsade kde by som to potrebovala, ale asi to vyskusam..este si to premyslim :D
material z akeho je zips ale nie je jedine kriterium, sirka zubov je dalsie a hoc vyzeraju rovnako jeden moze byt 5 mm a druhy napr. 6 mm a uz ti to nebude sediet 🙂 ale vsak ako pisete poradia ti tam, ja ta neodhovaram aj ja taku vsadku mam, vyuzivam stale, ked je maly v nosici ale zial nie je univerzalna, tak som sa rozhodla, ktoru bundu budem pouzivat najcastejsie alebo to robia tak, ze ti poslu este jeden zips, ktory si podsijes pod zips, ktory na bunde je
@petamich no vsak jasne, este si to nastudujem a uvidim 🙂
No, ved namiesto bundy so vsadkou (nie nosicom) si vies kupit iba takuto vsadku. Ale s pasovanim na vacsinu bund by som bola opatrna. Zipsy na bundach mozu byt roznych typov (co sa este da vyriesit adapterom), ale aj dlzok. Mam doma niekolko vsadiek a kazda sadne do 1 max 2 kusov oblecenia. Vsadku je najlepsie dat sit na mieru do svojej bundy. A radsej by som si dala sit napriklad nellytex, so stahovanim na gumicku aj dole, inak bundy podfukuju spodom 🙂