BB krém - najsvetlejší odtieň

roselka
18. dec 2018

Ahojte žienky 🙂 Prosím Vás, tie ktoré máte väčší prehľad v týchto krémoch, vedeli by ste mi poradiť, aká značka ponúka najsvetlejší odtieň?? Taký pre úplne bledule :D Ďakujem veľmi pekne 🙂

dorotka9819
18. dec 2018

@roselka ja mám bledú pokožku a sedí mi BB krém z Yves rocher, neviem či je úplne najbledší na trhu, ale mne taký postačil.

kakali10
18. dec 2018

Cautee 🙂 ked uz ste u tych BB-ciek, ja by som zase potrebovala poradit nejaky na suchu plet, ja si nemozem dat makeup na celu tvar lebo mam po naneseni suche šupiny po tvari.. Alebo keby ste mi vedeli poradit nejaku dobru podkladovu bazu, ktora mi plet hydratuje a potom mozem naniest makeup.. dik za kazdu radu 🙂

dorotka9819
18. dec 2018

@kakali10 sesternica robí v Mary Kay a povedala že šupinky po tvári neznamenajú že je suchá pleť ale že sú upchaté póry z čoho sa nám mastní pokožka a robia šupinky. Vraj treba nejakú masku na upchaté póry (čierne bodky), hocijakú. Pokiaľ nie je inak problémová pleť tak vraj stačí aj z Garnier, vraj je jedna z lacnejších.
Neviem, ja z Mary Kay nemám nejako veľa skúseností, len čo občas dostanem nejakú kozmetiku, skôr teda Yves, používam odkiaľ make up ktorý sa nanáša ako obyčajný denný krém a som s ním spokojná. Tiež som mala šupinky na tvári. Najskôr som si dávala masku na tvár a naozaj zmizli. No nedávala som si čiernu keďže mám problém aj s akné, ale nejakú čistiacu masku z Yves 😁

cyclo_danka
18. dec 2018

Ja som zatiaľ našla najsvetlejší tento: https://www.garnier.co.uk/skin-care/beauty/garn...

janina1127
19. dec 2018

Keď je najlepšie ísť do drogérie a poskúšať si, ktorý sa tak najviac približuje. Lebo ja som sa tiež už takto neraz oklamala, že najbledší a pritom vôbec nebol taký bledý. Že na mne bol aj tak jak keby ma ošvrlilo 😀

annadan
19. dec 2018

Myslím si že najlepšie by bolo ísť do drogérie a vyskúšať si presne tie odtiene a potom posúdiš ktorý je pre teba najvhodnejší. Ja som tiež strašná bledula a tiež som s tým mala problém.