Ahojte ženy. Ešte sa mi to pred tým nestalo ale teraz v poslednej dobe už viac krát. V bazáriku je uvedený inzerát..napíšem že by som poprosila miery, prípadne viac fotiek a dotyčná mi ani neodpíše. Ja neviem, som z toho trochu prekvapená že už je to hádam 3x v priebehu 2 týždňov. Je podľa Vás na tom, čo napíšem niečo zlé??? Kúpili by ste ešte tú vec od dotyčnej keby sa Vám povedzme po týždni ozve alebo by ste už kašlali na to ? Chápem že nie každý má čas hneď odpísať .. ale vôbec?
Ďakujem za názory..príp. postrehy 😉.
@lia2022 stalo sa to aj mne , keď niečo chcem a odpisu neskôr kúpim aj neskôr , nemá každý stále čas sa pozerat či mu niekto napísal v bazári na MK. a stalo sa aj opačne že som pomerala poslala dodatočne info a z druhej strany ani obraz ani zvuk . Ale už sa nad tým nerozrusujem , takto to tu chodí .
Ja mam opacnu skusenost, hned ako sa mi da premeriam ,odpisem a vacsinou ziadna dalsia reakcia. Cize som uz tiez rozmyslala ze sa vykaslem premeriavat . Mna to stoji cas vyhrabat veci ,namahu ked pridem z prace a dotycna potom ani dakujem ale nemam zaujem 😏
Ja som chcel kúpiť batoh v marci 2021. Žiadna odpoveď. Ani písmeno. Tento mesiac znížená cena na tom istom tovare... 🤪
@lia2022 ja som mala záujem už o 3 ks oblečenia pre syna … napísala som a žiadna odpoved už týždeň tak neviem 💁♀️🙈
ja mam tiez takuto skusenost 😂 vypisujem, ze mam o nieco zaujem a reakcia po sto rokoch a potom uz uvazujem ci si to vobec zoberiem alebo to medzi casom najdem inde...aj teraz som pisala za dve veci dvom babam a ani jedna neodpoveda.
@feketka áno aj ja už potom uvažujem že či by som to potom ešte zobrala lebo si hneď predstavím že keby bolo to odoslanie také rýchle ako tá odpoveď tak ďakujem pekne 🤣. A viac menej keď niečo súrne potrebujem a spätná odozva žiadna, tak nečakám a hľadám ďalej, takže už by asi ani nebolo o čom.
Ahoj, tak bolo by slušné odpovedať, to určite, ale zase ak niekto predáva napr. balík oblečenia pre chlapca veľkosť 68 za 5 €, je tam cca viac ako 20 ks, tiež by som nepremeriavala, tak isto ak má niekto tie veci už vyžehlené, poskladané a odložené (mala som tak pripravených asi 10 tašiek na darovanie 😁) tiež by som danú vec nehľadala, nevyťahovala a nerobila ďalších 5 fotiek z jedného trička ale odpovedala by som určite...
@jasminkaj Ja tiež keď predávam oblečenie, tak rovno zvyknem spraviť foto s tým, že tam mám priložený meter čiže sú uvedené aj miery. Dám viac fotiek..hoc by som nemala problém spraviť fotky navyše keď by si niekto vyžiadal. Lenže keď je len jedna fotka oblečenia, miery neuvedené iba veľkosť tak keď mám o vec skutočný záujem, tak by ma zaujímalo konkrétnejšie že aké sú miery keďže rôzne značky majú rôzne veľkosti. Nevidím na tom nič zlé..podla mňa radšej takto ako byť potom nemilo prekvapený 🤗.
Podla mojich skúseností ak niekto potrebuje ďalších 150 info o veci za pár eur.tak ju potom ani nezoberie...a druhá kategória zaujemcov.ze mám záujem.napisem skoro hneď údaje k platbe a záhadné tú istú vec zrazu dostala.manzel kúpil...v poslednom čase viac predám inde.
Kúpte do mňa, odpíšem rýchlo a aj odošlem! 😉 Mňa vždy poteší keď sa niečoho zbavím! 🤭
@lia2022 Potom, ako x krat vec hladas, fotis z roznych uhlov a merias sa ti 90% zien uz neozve a ani nepodakuje.
Moja skusenost je prave taka, ze ak niekto vec chce, zoberie hned. Ak ma niekto k veci za 2 eur milion otazok, chce dalsie fotky a rozmery vacsinou sa neozve
Takze na to maju dovod
Miery uvadzam pri veciach co stoja aspon 5 eur a kde to ma zmysel napriklad damske rifle.
Napriek vsetkemu som taka krava, ze ak si niekto vyziadna, vzdy poslem aj dodatocne fotky aj miery a ani bu ani mu
@mircalla áno veď ja tiež koľko krát keď náhodou nemám na fotke pomerám hore dole, fotky navyše a nič. Ani neodpíšu a človek len čaká že čo..to vie tiež nahnevať keď si s tým dáme námahu a druhému čo o to žiadal nestojí za to ani odpísať beriem / neberiem..a ďakujem to už by sme asi veľa chceli 🤣.
mam opacnu skusenost.. na vyziadanie premeriam, dofotim (lebo ved chcem sa toho zbavit, tak sa snazim byt silno ustretova 🤣).. a.. ani obraz, ani zvuk 😁
@evamarek77 asi sa vyjadrujeme "nevhodne" 🤣
Nema predavajuca v podmienkach ze nepremeriava?