Bazár - zle zaradený inzerát

lulju
9. okt 2017

Nechcem sa nikoho dotknút, ale nema niekto nejaku pruchu, ked mi vkuse preraduje inzerat? Ako ok, ked ponuknem opratu a odskusanu vestu, este pochopim ze mi ju zaradi medzi nove veci (nechapem to, nema originalne balenie, visacky, ziadna moznost reklamacie, bola oprana) zrejme nestaci ze si platim plusko..ale ked mi preradi Fusak, ktory vyzera ako fusak, bol pouzivany ako fusak, aj usity ako fusak medzi NANOZNIKY??? Na zaklade coho prosim vas? V zivote som tu s nikym nemala problem, ani konflikt, nepredavam NOVE veci za ucelom obchodu ci zbohatnutia, konstantne mam v bazare par pouzivanych poloziek. Zo zasady dodrziavam pravidla. Ale toto ma neskutocne vytaca. Ked niekto hlada fusak, nepojde ho predsa hladat medzi nanozniky. A co sa tyka novych veci - casto hladam veci ktore su v top stave, pripadne iba odskusane, a nikdy ich nehladam v novom tovare. Tam hladam ked chcem novu, ORIGINAL zabalenu vec s VISACKAMI a hlavne s moznostou REKLAMACIE. Ved na to su zakony. Ako Mozem ponukat nieco ako nove, bez moznosti reklamacie??? Toto je uplny nezmysel..

nyusika
9. okt 2017

@lulju
ja som toto nedavno riesila, na blogu mam o tom prispevok + diskusiu s adminom bazara...
nema zmysel, co uz

lulju
autor
9. okt 2017

@nyusika Ved ale to sa takto neda.. ja aj celkom chapem, ze cielom zrejme bude zabranit niektorym, aby si robili ksefty zadarmo.. ale to by som tam nemala jednu tu vec.. tak sak ako admin ked uz na to pozeram, a mam tu robotu s tym preradovanim, tak pouzijem nejaku tu súdnosť.. a vidim ci to je zmrd, ktory zneuziva.. dalsia vec, v kategorii novy tovar sa kupu veci normalne s fakturou, neprevadzkuju to ti ludia nejako na zivnost alebo co? Ved na toto su zakony, jasne stanovene pravidlá, na bazarovy predaj detto. Nejaka pani mi preradi inzerat, a potom odomna niekto bude pytat fakturu a ja co? A ze tovar skladom.. sak ja nemam sklad, ja mam len satnik 😅😅😅 a kto ti kupi vec v kategorii NOVE, ktore nesplnaju ani zakladne zakonne nalezitosti? Toto si treba dostudovat a pravidla prisposobit. Cele zle.
Nejaku diskusiu som citala, ale prislo mi to ako pomerne jednostranna komunikacia. Skoda toho. 😠
Oznacis ma prosim v tom prispevku na blogu? Alebo ako ho nájdem?

lubulienkaaa
9. okt 2017

@lulju plne s tebou suhlasím,pozri si na fore nizsie vcera a dnes som to riesila 🙂 adminka si moje inzeraty s "použitými vecami" prehadzuje na nove (vid foto,kde je jasne uvedene raz oblecene) a ked pani "doležitu" kontaktujem,nemá v sebe ani tolko slusnosti aby chybu napravila a vobec na správu odpísala...hrozné čo sa to tu na MK robí... uz ani PLUSKO nestačí že si tu clovek plati,uz chcu viac...mne uz prehodila viac nez 10 inzeratov na nove....a ked mam nad 10 -dalsie sa uz bohuzial ostatnym prestanu zobrazovat,pritom predávam vsetko pouzity tovar,je toto normalne ? 🙏🙄

nyusika
9. okt 2017

@lulju
chod do mojho profilu, hned ho najdes 🙂
tam sa dozvies, ze Novy tovar vlastne neznamena tovar s dokladom a visackami, aj ked v podmienkach predaja sa tak deklaruje...

lulju
autor
9. okt 2017

Jo. Nasla som. A uz chapem. Vdaka velka vsetkym spekulantkam. Ale aj tak by neublizilo to trocha doladit. Vyselektovat. Matere co bezhlavo nakupuju od tych, ktore sa snazia bohatnut na blbosti inych.

nyusika
9. okt 2017

@lulju
ja si aj tak stojim za svojim - zalezi od administratora, ci inzerat bez upozornenia prelozi, alebo posle upozornenie, alebo jednoducho zhodnoti, ze neporusuje pravidla a necha to tak 🙂
pretoze prelozit inzerat je rovnako pracne, ako poslat upozornenie, najmenej pracne je letmo preletiet cely bazar a zistit, ci spekulujem, ked je pri jednej z 20 veci popis"nenosene" a snazim sa na tom sialene zarobit

lulju
autor
9. okt 2017

@nyusika.. ved presne to som napisala. Ze uz ked s tym ma tu robotu, pozrie, a vidí, o co/o koho ide.

lubulienkaaa
9. okt 2017

@lulju baby takto dopadnete keď sa človek ozve a ešte si dovolia aj inzeráty v ktorých je uvedené NOSENE prehodiť na NOVÝ ,zjavne sa adminka nudí keď mi pekne naraz prehodí 45 inzerátov -aspoň si popis moja čítaj keď to už robíš!Ach tá slovač zákerná..Toto je už 3 vás zle prehodené inzerát za dnešný deň,ste si toho vedomá adminka???