Bazár Táňa Žideková

21. sep 2023

Ahojte, bola ste niektorá? Oplati sa ist?

jj298
21. sep 2023

Nebola a ani neplanujem. Ked som videla fotky z minuleho roku, kolko tam bolo pubertaciek…no uz som stara na to aby som niekde stala hodinu pred obchodom a nasledne sa trhala o nejake saty aj ked za dobru cenu.

monillia
21. sep 2023

Posledné čo by som chcela je nosiť nejaké šaty práve po nej. A to mi veci z druhej ruky nevadia.

guliver19
21. sep 2023

Boze spamatajte sa uz. Nosaty niktos a urve sa z retaze teraz kazdy lebo zidekova😀

jj298
21. sep 2023

@guliver19 a tebe co spravila?

drahomirrra
21. sep 2023

Kto je Táňa Žideková?

melanta
21. sep 2023

@drahomirrra influencerka. To viem. Ako vyzerá, to už identiifkovať neviem, lebo takých ľudí nesledujem.

nextik1
21. sep 2023

Podla vlastnej skusenosti ti poradit neviem, ale porozmyslaj, ci sa ti oplati cakat dve hodiny, aby si si mohla kupit veci, ktore dostala ona zadarmo cez spoluprace. Videla som fotky z "nakupov" z minuleho roka. Ze predavala aj znackove veci, aj obnosene, aj spinave, aj draho. Ale nevylucujem, ze niekto aj dobre nakupil.

autor
22. sep 2023

Zatiaľ ste všetky odpovedali bez vlastných skúseností, ale hanite, lebo je to influencerka 🙈 ja nenakupujem v bazaroch, ale áno, tam by som sa sla pozrieť...

aurora33
22. sep 2023

Ved tak chod 🙂

melanta
22. sep 2023

Ja ju nehaním. Ja viem, že niekto s takým menom ako influencerka existuje, ale keby som ju videla, neviem že je to ona. Avšak poviem ti takto. V zime som dala kamarátke Chanel kabelku, originál, nenosila som ju a ona zháňala tašku k jednému kabátiku, tak som jej ju dala, veď mám ďalšie. A rovnako tak posuniem iné ozaj značkové veci kamarátkam, bežné nie takto drahé oblečenie a doplnky ľuďom, ktorí to potrebujú. Je mi nesympatické, že niekto ide predávať veci, z ktorých väčšinu zrejme dostal, to je ozaj charakter. Ale keď to jej nevadí a nevadí to ľuďom, tak nech. Ja osobne ale hlavne nechápem dávať takéto otázky na koňovi, veď ak tam chceš ísť, tak k tomu predsa nepotrebuješ súhlas iných žien.

nextik1
23. sep 2023

Ak tam pojdes, daj vediet svoje zhodnotenie. A pozri si, ona dala na svoj insta story, kolko veci je tam povykladane. Ten obchod je ale mensi, je to skor velkostne butik. Dnes ma na SK prsat. Aj to zvas, ci chces cakat hodinku, dve s dazdnikom v lejaku. Ale mozno ked prsi, bude tam menej bab. Ak vsak ocakavas, ze kupis lacno znackove veci, podla mojich info, minuly rok znackove nepredavala lacno a ona ma aj vela znamych, ktori dosli kupovat uz vcera. Ak tam bolo nieco fakt dobre, uz si to rozobrali. Podla mna sa tam neoplati ist, ale ako pisu baby vyssie, suhlas nepotrebujes. Nie je nad vlastnu skusenost.

jj298
23. sep 2023

O pol siedmej tam uz stali v rade v dazdi co davali na insta. Si na to odkazana? Ak mas 16 tak chapem. Ak si dospela pracujuca zena tak nie.

katulkagajdos
23. sep 2023

Keby som mala postavu ako ona a topánky by predávala 40tky- sla by som 😉

k3rinka
23. sep 2023

Tak ja som bola…keďže sme sa chystali do Rajeckých, bolo to “cestou” a zatiaľ čo muž išiel na raňajky ja som si vystala hodinu a niečo vo fronte dlhej až neviem kam. A to som tam došla o 9:50, že aký super čas mám 😁. No…vnútri bolo už “nič” a to nič stálo 20-70 evri. Jedine čo ma upútalo bola čapica, ktorá bola za 7 € (viditeľne známky nosenia), na nete za 14 €. Tak asi toľko k tomu. Verím, že tých prvých 10, ktorý sa dovnútra dostali si dobre nakúpili. Nabudúce si zájdem radšej na tie bombastické raňajky 😂

nextik1
23. sep 2023

@k3rinka Tana to vychvali, ako super lacno baby nakupia a potom kocky po hodine statia v dazdi dojdu dnu a tam nosene veci za 70 eur. Ze prve baby cakali od 4:30, ktovie ci mali dost penazi si nieco vybrat. Ked nosena ciapka za 7, s PC 14 eur, to by ma aj nastvalo, keby som sa nachytala na jej reci o super lacnom nakupe.
Ak ste tam este niektora bola, dajte info.

autor
23. sep 2023

@nextik1 ja som bola, nekúpila som nič

valeria_h
23. sep 2023

😂😂😂 to vážne sa na toto niekto ulakomí?

jj298
23. sep 2023

A preco si nic nekupila?

nextik1
25. sep 2023

A ake je tvoje zhodnotenie cez tuto vlastnu skusenost?

nextik1
25. sep 2023

@valeria_h ono to ani nie je, ze sa niekto ulakomi, Tana to tak vychvalila, ze prevazne mlade baby, ktore veria tomu, co hovori, sli tam do rady s vidinou, ze lacno kupia kusky, na ktore by inak nemali peniaze. Kym Tana dokaze len pretriedenim svojho satnika, zaplnit vecami jeden butik, su baby, co maju zopar veci. Skor to poukazuje na to, ako ona vychvaluje vsetky produkty, ktorej jej platia sa PR. Baby si potom kupuju aj bahno za 100 eur, ci je pre mna ulet, rozne arasidove masla genialnej chuti, ako ona hovori. Cast penazi ide potom Tani, ta si z toho postavi novy dom, nakupi obrovsky satnik, vela veci dostane ako barter.

aurora33
25. sep 2023

@nextik1 proste zarába na mladých hlúpych dievcatach

valeria_h
25. sep 2023

@nextik1 To je práve to, že ľudia nepremýšľajú a kúpia, len preto lebo nejaká influencerka tomu urobí reklamu. Ale zase je to ich šikovnosť, to sa im uprieť nedá.