😲 😲 mne sa to nepaci ak chceli spoplatnovat tak mali radsej spoplatnit vsetkym,a kazdy by mal rovnake prava!!!takto je to ozaj o nicom,naco mam denne aktualizovat,ked budu moje inzeraty aj tak na konci??radsej mali dat rocny poplatok,lebo ked mas dat kazdy tyzden 0,90centou tak do roka ti vybehne dost pekna suma!!!prosim piste vase nazory 🙂
@drabantovazuzana ved je to naozaj nefer voci maminkam!!kazda nema ozaj 0,90centou na tyzden len tak,a zase ked si to aj zaplati,vzdy bude kopec inzeratou pred nou!!!takze tie co nemaju + su su uplne zbytocne
ani mne sa to nepaci 😔
@pajinka23 ani ja nesuhlasim, to si teraz mamicky, ktore PLUS nemaju moze kludne vymyzat svoje bazariky, lebo sa k nim tazko niekto dostane, nemysleli vobec na mamicky, ktore si to napriklad nemozu dovolit, je to chore ☹ nech to pekne zrusia
@pajinka23 súhlasím s tebou, aj ja predávam a aj kupujem, a práve to sa mi tu páčilo, že to nebolo spoplatnené a nerobili sa rozdieli v inzerátoch, neviem načo toto bolo dobré, ale podľa môjho názoru na nič, pretože človek to predáva za smiešne ceny aby sa vecí zbavil a ak si mám za to platiť, tak sa to ani neoplatí...
@pajinka23 presne... 😢 😢 😢 Veď asi preto inzerujeme, že je nám dobrý každý centík.... A takto ešte platiť a možno nič nepredať, smutné 😢 😢
to je neskutočné ako sa vedenie koníka potrebuje stále po niekom opičiť...otras, ani ja rozhodne nesúhlasím 😠 😖
@domusinka2010 ano aj ja som za zrusenie!!maju milion moznosti ako to inak riesit a nie takto diskriminovat tie co pro nechcu,ci nan nemaju!je to diskriminacia za peniaze,a ked si zdratas tak tyzdenny poplatok je 0,90centou?do roka to je vyse 43eur a viac,ak si budes chciet kupit pro,lebo ked ho mat nebudes tak mozes zmazat inzeraty???je v tom bordel
podla mna to aj tak pri predaji vecí moc nepomôže,ja ked chcem niečo kupit,tak väčšinou hladam konkrétnu vec ,a nie podla toho ako sa inzeraty zobrazuju. Je to vraj "len " 90 centov ,neviem kolko mamičiek sa necha nachytat,ale ked ich bude čo i len 1000 /a myslím že ich bude viac/ tak to je pekna suma pre MK alebo toho komu to pôjde do vačku. A zas keby si to aktivovali všetci,tak by to zas nebola žiadne výhoda,ved v akom poradí by sa potom inzeráty zobrazovali ?? takže podla mna totalna blbost,ani ma nenapadne si to platit 😒
Je to veru blbost. Navyse z mamiciek robia totalne trubky, lebo vraj len 0,90 tyzdenne... viete kolko je to za mesiac, polrok, rok? Len preto,ze sa snazime predat detske veci, z kt.vyrastli, len aby sme im mohli kupit vacsie cisla? Ved ine sa tu predavat neda, len co suvisi s materstvom, inak to admini zablokuju! Radsej pojdem na mmb, tam to vychadz okolo 7,50 na 3 mesiace co je veru lacnejsie nez novy uzasny MK a mozem tam predat vsetko!
...no určite to nebude ok pre mamičky ktoré ponúkajú veci za symbolické ☹ ☹ ,, facky "...lebo sa to im neoplatí 😝 ..oplatí sa to takím ktoré majú drahšie veci a vedia že na tích veciach sa im to aj tak bude vyplácat predavat 😀 / s poplatkom...takže myslím že v predu budú hlavne veci nové ktoré budú ponúkané / krytým názvom / ako ,, nenosené "...bojím sa aby to tak nebolo ako na BABYBAZARE...z tadial som hned odišla mne sa to vôbec tam neoplatilo ked som ponúkala tovar symbolicky lebo som sa musela okolo inzerátov všeliako hrajkat aby neboli ,, zabudnuté "....no neviem tu to môže byt inak 😉 😉 ....ja som dodala len môj vlastný názor / pocit,myšlienku / 😕 😕 ...rada si prečítam aj iné komentáre 🙂 🙂 ....čaute babky-maminky..papa krásny večer
úbohé...to je moje jediné slovo... hlavne že je MK propagovaná ako stránka PRE MAMIČKY a už aj tu začalo ísť o peniaze..nech sa páči ale nech to má logiku 😎 novú vec predať nemôžem, čo sa adminom nepáči, zmažú mi, koľkokrát MK aj 2-3 dni nejde, koľkokrát za mesiac nič nepredám a za TOTO mám niekomu posúvať peniažky do vrecka???
MK som mala rada ale po dnešku sa vraciam na mimibazar, tam sa aspoň môžem rozhodnúť od koho chcem inzeráty vidieť a keď sa rozhodnem priplatiť tak ma to na 3 mesiace vyjde menej ako tu pričom v tom mám prosím pekne aj AUKCIE... och, škoda reči 🙄
cele je to ZLEEEEEEEEEEEEEEEEE 😠
@kathy7337 ano mas pravdu mmb a mma je super aj v tych aukciach lebo si zaplatis sice poplato za aukcie ale zas mas dost vysoku sancu vec do jedneho tyzdna predat!!!a tu??co mas s toho +?nic akurat to ze inzeraty stoja furt na jednom mieste a ine vzadu aj ked su novo aktualizovane!!och
no za chvílu si tu zavedú spoplatnenie za fotoblogy..kdo si zaplatí tomu fotky zobrazia pred týmy ostatnými.Alebo zavedú poblatok za "vybrali sme" Podla mna je to uplne ,ale uplne zle,čudujem sa že niektore mamičky nechali nachytat,ved ked si to spočítaju,za rok je to ozaj pekna suma a aj tak im to nepomôže 😖
@nela82 ano cele zle!!!kto to zas vymyslel?ved za 0,90centou kupim v cinaku balik novych ponosiek😀a nie tu strkat za oznacenie+😀smiesne aj smutne zaroven,jeden portal tu presitili vela nepotrebnymi vecami,do nedavna nebolo mozne predavat nove veci!!!!pravidlo!!!no uz je tu moznost Pro(to sa mi celkom paci a nemam nic proti)teras sem supnu nejake +,reklamy a to vsetko na jednej stranke?je v tom chaoz a zeny su ozaj nespokojne
@pajinka23 súhlasím s tebou... NESÚHLASÍM 😠 😠 😠