Bavilo by vas precitat si niekoho tragicky zivot a moje zvasty? Strasne mam nutkanie, chut sa vypisat, niekde, lebo si myslim, ze by ma to nejak oslobodilo a konecne by som uz uzavrela minulost. Neviem sice akou formou, kde, lebo asi by to bolo na dlhsie citanie.
Len do toho. 👍
Skús si písať denník. Po roku si ho prečítaj a sama uznaj či je to čítanie aj pre iné osoby.
Denník je super nápad, ale ak by si na to chcela aj niečo počuť, môžeš možno písať články sem na svoju stenu (prípadne aj pod druhým profilom, ak si tu inak aktívna a chceš udržať anonymitu) a uvidíš či si to nájde publikum, minimálne to zo seba dostaneš ako vravíš 🙂
Napis
Nebavilo by ma urcite citat cudzie psycho zvasty. Ale nemusis mat predsa citatela, pokojne si mozes pisat aj sama pre seba, ja to tak robim uz roky. Nie je to dennik, len jednoducho ked sa z niecoho potrebujem vypisat. Alebo ked si chcem zapamatat super zazitok, pocit. Cokolvek, milujem pisanie. A velmi rada si obcas citam take starsie zapisky. A castokrat tomu dam vtipny podton, aj ked su to neprijemne veci, pisem to akoby clanok pre virtualneho citatela. Skus, je to super 😉
Ak to chces verejne (a hlavne tu), nepis, ze je to autenticke. Lebo mozes dostat aj kopec komentov, ktore mozu byt narocne stravit.
Napis to ako dennik niekoho. Inspirovany jeho zivotom.
To skor ludia budu spravne vnimat. Iba ako literarne dielo.
mna nebavilo, ale ak potrebujes uzavriet minulost, tak si to napis a potom roztrhaj alebo spal, ulavi sa ti.
nie, mňa nie. pretože málokedy je to ozajstná tragédia.
Mna by to bavilo, kludne to napis a oznac ma, ja si to chcem precitat
Nie, sebaľútost nie je cestou
Nie. Ale ak ti to pomoze, vypis sa niekde na papier.
Skôr denník, alebo ak to sem dáš prosím nečítaj odpovede! Moja bývalá suseda sem dala rok dva dozadu svoj tragicky životný príbeh, samozrejme anonymne. Lenže to čo písala sa mi skoro všetko odohrávalo priamo pod nosom, tak som ju spoznala.
Písali jej že to iba vymyslela nazvali ju trollom. Všetky tie komentujúce ju doriadenú nevideli ja ano
Skus blog, pripadne stranky kde sa daju uverejnovat nejake pribehy
dakujem nieco skusim, tak zas neni su to zvasty, ked sa to dotyka tragedie zivota, dokonca mojho ...ale pre mna uz ked seba samu pocujem ako v tych traumach zijem, uz si vravim, ze by stacilo ...chcem to povedat ,,svetu, lebo dufam, ze to niekomu pomoze sa vyvarovat tych chyb, aby sa to neopakovalo. asi teda nejaky blog, tak potom napisem.
@zmrzlinka2021 kde tu vidis sebalutost konkretne?
Kľudne napis