Baví vás život?

26. mar 2023

Zeny, bavi vas zivot? Ste stastne na svete?

viestta
26. mar 2023

Áno, ano

thoughtfulweirdo
26. mar 2023

Áno a áno 🙂

zelenakobyla123
26. mar 2023

Ako kedy, niekedy áno, niekedy nie🤷‍♀️

evamarek77
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristinapetronela
26. mar 2023

Veľmi ... Strašne ma baví rodina ,cestovanie ,každý deň si vychutnávam

bessie12
26. mar 2023

Ano baví ma život . Hoci sú aj zlé dní, ale tých lepších je oveľa viac 🙂

dzulli1980
26. mar 2023

Sú chvíle, keď mám pocit, že už mám toho dosť, že nevidím svetlo na konci tunela ... a potom si večer, keď sú všetci moji blízki na poriadku, na balkóne pri pohári vína a cigarete vybavím to, ako 2-ročnému synovi mojej kolegyne diagnostikovali leukémiu, ako mojej vitálnej 60-ročnej susede diagnostikovali rakovinu pankreasu, v priebehu mesiaca schudla 30 kg, dnes tu už nie je si uvedomím, aká som sprostá a nevďačná ... váž si to, čo máš ... pokiaľ nejde o život, nejde o nič ...

simona20201309
26. mar 2023

Som. Každý si je sám strojcom svojho šťastia, som toho dôkazom. Mala som na výber a zvolila som si ťažšiu cestu, ale stalo to za to.
Ale nemyslím, že tu niekto napíše, že nie je. Ten tu napíše len anonymne.

h2
26. mar 2023

Zase takáto stručná anketná otázka? A samozrejme anonymná? Zaujímal by ma dôvod.

petulka2021
26. mar 2023

Veľmi 💙

miadi
26. mar 2023

Strasne mà bavi zivot a som stastna na svete. V inych dimenziach a formach to nie je ono .😆

caroline_
26. mar 2023

Ano, a ako kedy :D

tykat
27. mar 2023

Milujem zit ❤ tesim sa na kazdy den aj ked to niekedy tak nevyzera.😁

julie19
27. mar 2023

Život ma baví veľmi hlavne teraz s deťmi a či som šťastná … tak na 90% vždy je čo vylepšovať ale o tom to je nie? Mať nejaké ciele nech to nie je nuda ;)

yukki
27. mar 2023

ANOOOOOOOOOOO anonym! Teba ne?

marianarem
27. mar 2023

Bavi ma, pripada mi velmi zaujimavy, hoci niekedy aj velmi tazky.

juliet86
27. mar 2023

ja by som povedala ze som velmi vdacna za to ako sa teraz mame ja a moji blziki a ze si velmi prajem aby sa nam nestastia choroby vyhli aj nadalej a ze ak aj statisticky dake pridu aby sme boli pri sebe a zvladli to

slovakboy
27. mar 2023

Pocit šťastia sa dá naučiť v sebe vzbudzovať. Je rozdiel sa toto opýtať zdravého mladoženaca alebo čerstvej mamičky a rozdiel chorého na rakovinu. Napriek tomu môžu aj zdanlivo šťastní ľudia pociťovať smutok a nešťastie a naopak. Šťastie je štýl života a vnutorne rozhodnutie. Aj v čase smútku a bolesti pociťovať v pozadí pokoj vieru a nádej. To je šťastný clovek. Momentálne som šťastný, ale keďže poznám aj chvíle kedy som sa cítil zúfalo, tak denno denne trenunjem a uvedomujem si šťastie ktoré mám. Aby keď raz prídu ťažšie chvíle som mal zaklad, z ktorého sa dá čerpať.

sunshine_18
27. mar 2023

Beriem život tak ako ide všetko zlé čo sa mi stane aj keď to vtedy nevidím nakoniec zistím, že to tak bolo lepšie a preto som šťastná. A áno baví stále sa nájdu veci, ktoré ešte chcem zažít stihnúť a těším sa nato.

melanta
27. mar 2023

Áno, život ma baví, baví má práca, muž, dcéra, mužov syn, rodina, baví ma cestovanie, výlety, šport, baví ma starať sa o seba, byť ženou. Som šťastná na tomto svete. Ak ty nie, pozri sa do zrkadla, tam je človek, ktorý je zodpovedný za to, aký život budeš žiť.

missviolet
27. mar 2023

Taky ozajstny pocit stastia mavam raritne, ale zato si vzdy pamatam tie okamihy... skor som vacsinu dni v takom neutrale asi by som povedala. A takisto mam vela dni, kedy som nestastna a rozmyslam nad zmyslom toho vsetkeho - nestastna nie kvoli nejakym veciam v mojom zivote, tam si vravim, ze pri snahe to zle obrátim/zlepsim/ovplyvnim - cize to ma neprivadza do zlych stavov, ale tazko znasam nespravodlivost ci utrpenie vo svete, toto vnimam citlivo, lebo som proste taka uz od dietata... niekedy si musim dat lrestavky od sprav, hoci mi to veru dlho nevydrzi. ked sa da, pomozem, nech si aspon poviem, ze moja existencia ma aspon nejaky minuskulny zmysel

slavomira236
27. mar 2023

Momentalne nie boli ma zub neskutocne celu noc som nespala...ale celkovo ano hoci nieje kazdy den ruzovy a mohlo by byt aj lepsie .,Je tazka doba ale zivot len jeden

autor
27. mar 2023

Niekomu sa zivot vydari a niekomu nie. Niekedy nerozumiem ako sa mozu diat take zle veci prave tym dobrym ludom. Vacsinou taki ti sv....ri sa maju v zivote najlepsie. Toto sa neda pochopit

kiki68
27. mar 2023

Ano, jednoznacne 😀

kiki68
27. mar 2023

Life’s what you make it 😀 tak to je, nesmies mysliet tak, ze iba sviniarom sa dari. Moze sa darit aj normalnym ludom, spokojnost nie je o tom, co mam na konte, ci mam dva domy, dve deti atd. Je to nejake nastavenie cloveka k tomu, co v danej chvili dokaze spravit s tym, co ma v rukach. Alebo aj nema. Este som nevidela, ze by dva domy a drahe auta niekomu zabezpecili vnutorne stastie.

kiwi3
27. mar 2023

@dzulli1980 no pri pohari vina a cigarete by som si radsej spomenula v suvislosti s rakovinou, ze ju zachvilu mozem mat aj ja, ked neprestanem...

simca06022011
27. mar 2023

Ako kedy, aktualne som v stave "Co zase???? "

simca06022011
27. mar 2023

A k tomu, ze sviniari sa maju najlpesie... vies, to je tvoj pohlad z vonku. KAZDY clovek ma aj dobre aj zle obdobia v zivote. A za tyk ako sa kto ma celkovo su rozhodnutia.

srferreira
27. mar 2023

Ano a ano.

autor
27. mar 2023

@simca06022011 zdravie je rozhodnutie? Zamysli sa ked nieco napises prosim ta!