Batoh zo Sportisima

monicm
19. máj 2015

Máte skúsenosti s batohmi zo sportisima? Našla som taký,čo splňa všetko,čo potrebujem (resp. manžel),ale je podľa mňa príliš lacný.Ten čo má, mu už dosluhuje,má ho viac ako 10 rokov.Bude ho nosiť každý deň do práce,ale rovnako aj na túry a výlety.Takže potrebujem niečo kvalitné.Lenže dnes už neplatí,že čo je drahé,je aj kvalitné,takže ak mám vyhodiť 100€ za batoh,ktorý vydrží 5 rokov,alebo môžem kúpiť batoh za 50€ a tiež vydrží 5 rokov,tak budem šťastná,ak teraz ušetrím.Vopred dakujem za každú radu a skúsenosť 🙂

adri266
19. máj 2015

@monicm 😀 😀 😀 😀 aky mas vlastne problem? Ak je velmi lacny, kupi si tri rovnake a vydrzia Ti tak dlho ako jeden drahy

monicm
autor
19. máj 2015

@adri266 vieš,problém je v tom,že to čo hovoríš je síce pravda,ale je jedna vec,ak sa ti vec normálne opotrebuje a "rozpadá sa" postupne a niečo celkom iné je, ked sa ti niečo "šmejdácke" rozpadne niekde cestou na túru.ja radšej investujem viac,ale viem,že to vydrží,len problém je,že v dnešnej dobe značka a cena nie sú zárukou kvality,kedysi značka a cena niečo značili,dnes už veľakrát nie,tak preto sa pýtam 🙂 😉

adri266
19. máj 2015

@monicm ked ono je to tak, ze ja si kupim batoh a mne vydrzi 10 rokov a TEbe sa ta ista znacka rozpadne uz po roku. Zial, dnes je tazko povedat pausalne, ze tato vec je ok a tato nie.

monicm
autor
19. máj 2015

@adri266 ved ja viem,ja som len chcela,či sú tu žienky,čo majú s nimi nejaké skúsenosti,pretože ja vôbec nie.

lulu5
5. nov 2022

@monicm No dnes je to ťažké. Ja som si kúpila vak z Decathlonu, mám ho už asi 5 rokov a zatiaľ sa mi na ňom nič nepoškodilo. Je ako nový. No keď som kupovala napr. kameru, chcela som Sony ( veď značka) a pokazila sa mi 3 dni po záruke. Ťažko povedať čo je dnes kvalitné.