Baterky vo foťáku sa hneď vybijú. V čom je problém?

ljublju
23. máj 2010

Ahoj,v poslednej dobe casto kupujem nabijatelne baterky do fotaku,teda,dlho nevydrzia nabite ,urobim 4 fotky a koniec,aj ked vela nefotim,fotak mame cez 3 roky,moze byt problem vo fotaku,alebo aj nabijacka moze byt opotrebovana?Vdaka,nerada by som kupovala novy fotak

nikush
23. máj 2010

a vybiju sa tie baterky v tej nabijacke najprv? je to podstatne

ljublju
autor
23. máj 2010

ako vybiju v nabijacke?Mali by sa nabijat cca 12 hodin,nie?A ked ich dam do fotaku,urobim par foto a ze batery depleted a ani mi nevypne fotak,len je tam tma na displeji...mam nabijacku energizer

majina.b
23. máj 2010

ljublju, takýto problém som mala i ja. je to už v opotrebovaní dobíjateľných baterii. treba kupiť nove.

majina.b
23. máj 2010

http://www.baterie.sk/?p=productsMore&iProduct=...

tieto mi na inej diskusii odporučili.....

ljublju
autor
23. máj 2010

Ako dlho treba nabijat baterky?Vdaka

majina.b
23. máj 2010

je tam led kontrol

ljublju
autor
23. máj 2010

to je co??Mame taku uplne obycajnu,nema ani displej,ani tlacitka,len to tam strcima dam do zasuvky a priblizny cas?Lebo co ja viem,tak cca 12 hodin

dadulka19
23. máj 2010

ljublju,tiež som mala taký problém.A "ujo" v obchode s foťákmi mi pozrel baterky a že to sú na foťák slabé.Tak mi predal silnejšie a teraz mi baterky vydržia hoooodne dlho a napr.aj keď mi už aj skončia,vypne foťák,po chvíľke frčí ďalej.A tiež som si najprv myslela,že máme zlé nabíjačky.

ljublju
autor
23. máj 2010

ok,poskusam nieco,no mame fotak cez 3 roky a az cca pl roka dozadu mi toto zacalo robit

penelope2066
24. máj 2010

Tak presne talyto problem mam aj ja.... Takze treba kupit nove baterky.

juliagregor
24. máj 2010

ahojte,
ja nabíjam cca dva dni a už používam rovnaké baterky 5 rokov