Ahoj,v poslednej dobe casto kupujem nabijatelne baterky do fotaku,teda,dlho nevydrzia nabite ,urobim 4 fotky a koniec,aj ked vela nefotim,fotak mame cez 3 roky,moze byt problem vo fotaku,alebo aj nabijacka moze byt opotrebovana?Vdaka,nerada by som kupovala novy fotak
ako vybiju v nabijacke?Mali by sa nabijat cca 12 hodin,nie?A ked ich dam do fotaku,urobim par foto a ze batery depleted a ani mi nevypne fotak,len je tam tma na displeji...mam nabijacku energizer
ljublju, takýto problém som mala i ja. je to už v opotrebovaní dobíjateľných baterii. treba kupiť nove.
http://www.baterie.sk/?p=productsMore&iProduct=...
tieto mi na inej diskusii odporučili.....
Ako dlho treba nabijat baterky?Vdaka
je tam led kontrol
to je co??Mame taku uplne obycajnu,nema ani displej,ani tlacitka,len to tam strcima dam do zasuvky a priblizny cas?Lebo co ja viem,tak cca 12 hodin
ljublju,tiež som mala taký problém.A "ujo" v obchode s foťákmi mi pozrel baterky a že to sú na foťák slabé.Tak mi predal silnejšie a teraz mi baterky vydržia hoooodne dlho a napr.aj keď mi už aj skončia,vypne foťák,po chvíľke frčí ďalej.A tiež som si najprv myslela,že máme zlé nabíjačky.
ok,poskusam nieco,no mame fotak cez 3 roky a az cca pl roka dozadu mi toto zacalo robit
Tak presne talyto problem mam aj ja.... Takze treba kupit nove baterky.
ahojte,
ja nabíjam cca dva dni a už používam rovnaké baterky 5 rokov
a vybiju sa tie baterky v tej nabijacke najprv? je to podstatne