Barefoot - osobné skúsenosti

domireb
7. jan 2022

Chcela by som kvalitnú zimnú / prechodnú / letnú obuv, čo vydrží - chodím denne kilometre s kočíkom, popravde okrem Be Lenka o žiadnej neviem a nikdy som barefoot nevyskúšala. Poradíte niečo, osobné skúsenosti? Ďakujem 🙂

simkids
7. jan 2022

skus pozriet nozickovo, maju aj eshop, pozeram ze si z okolia kosic, maju aj predajnu v kosiciach, urcite radi poradia

domireb
autor
7. jan 2022

@simkids ďakujem 🙏

mauduska
7. jan 2022

ja nosím vivobarefoot, veľká spokojnosť. 🙂 Ak si z BA, tak majú ak kamennú predajňu pri Trnavskom mýte.. Ale ja som si od nich dvoje prvé topánky kupovala cez eshop a super mi sadli.

mauduska
7. jan 2022

@mauduska aha, teraz pozerám, že Košice :D no to asi nič, neviem či majú predajňu aj tam :D

bimbambom
7. jan 2022

Ja mám iba barefoot a jedne šľapky v botníku . Šil mi ich jeden pán z čiech Jiří Svatoš . Má stránku na internete. Veľmi drahý , ale sú naozaj kvalitné. Všetko sedí , nosím ich roky ....

eva233
7. jan 2022

@domireb veľmi záleží aký typ nohy máš, šírka, dĺžka, výška priehlavku, úzka päta a podobne... Ak si na fb skús sa pridať do skupiny bosé nôžky bez prekážky alebo šťastné Nôžky barefoot skupina a tam ti určite poradia na tvoj typ nohy, dokonca aj to ako si nohu správne odmerať 😉

aurora33
7. jan 2022

@domireb videla som na nete že aj Little blue lamb ponúkajú obuv aj pre mamičky.

domireb
autor
7. jan 2022

@mauduska skúsim pozrieť eshop. Takže spoko? Vydržali?

domireb
autor
7. jan 2022

@bimbambom uvažovala som,že dať ušiť, rátala som s tým, že by to bola investícia, ale fakt nemám ani predstavu, o koľkých stovkách by to bolo

domireb
autor
7. jan 2022

@eva233 aha, vidíš, také by mi ani nenapadlo, ďalujem za užitočné rady 🙂

yanni
7. jan 2022

@domireb Sme na barefoot (deti a ja) uz 7 rokov. Preveze SK a CZ maju velmi solidny vyber barefootovej obuvy. Tazko radit, kedze nepises miery, formu nohy atd. Barefoot je vela o skusani, pokym najdes tie spravne.

panda21
7. jan 2022

Ja mám Be Lenka ale sú mi široké, takže radšej behnem do predajne a poskusam 😅 vážne je barefoot dosť o skúšaní čo sadne na nohu.

bimbambom
7. jan 2022

@domireb no veľa stoviek 😂 jar /jeseň myslím 150€ a zimné zateplené 180€ asi , už si nepamätám

pondelok01
7. jan 2022

@domireb hlavne je vybrat topanky, ktore sedia na tvoj typ nohy. Zakladne su 4 tvary nohy, a vacsinou kazda znacka sedi dobre na jeden, napr. s dominantnym palcom (belenka). Ale ak mas ty napr “ukazovak” na nohe dlhsi ako palec, belenka ti sediet nebude. Ak nemas moznost skusat, odporucam prestudovat si stranku anyasreviews.com. Ma tam info nie len ako a preco si vybrat barefoot, ale aj konkretne o vsetkych znackach sveta, na aku nohu pasuju, ktore su cenovo prijatelnejsie, alebo ktore sa vyrabaju napr v nasej lokalite.

mauduska
7. jan 2022

@domireb jedny mám rok a pol, druhé rok, tretie pol roka. Veľká spokojnosť, naozaj. Iné topánky na tieto ročné obdobia nemám, takže ich nosím denne a sú super 🙂 prácu som mala 90% covidu takú, že som musela za ňou dochádzať, takže som chodila von v nich skoro každý deň

domireb
autor
8. jan 2022

@bimbambom oo, čakala som že to bude aspoň 200-250, tak to je potom fajn, dokonca sa mi to zdá nie úplne veľa za prácu na mieru. Tak to si toho pána pozriem, možno aj na sk by bol niekto bližšie, pozriem, ako to funguje. Ďakujem

domireb
autor
8. jan 2022

@mauduska super, ďakujem..popozerám.

domireb
autor
8. jan 2022

@pondelok01 nevyznám sa v tom,naozaj, nechám si poradiť, keď takto píšeš, prvé je asi najlepšie vybrať v predajni.