Chcela by som kvalitnú zimnú / prechodnú / letnú obuv, čo vydrží - chodím denne kilometre s kočíkom, popravde okrem Be Lenka o žiadnej neviem a nikdy som barefoot nevyskúšala. Poradíte niečo, osobné skúsenosti? Ďakujem 🙂
ja nosím vivobarefoot, veľká spokojnosť. 🙂 Ak si z BA, tak majú ak kamennú predajňu pri Trnavskom mýte.. Ale ja som si od nich dvoje prvé topánky kupovala cez eshop a super mi sadli.
Ja mám iba barefoot a jedne šľapky v botníku . Šil mi ich jeden pán z čiech Jiří Svatoš . Má stránku na internete. Veľmi drahý , ale sú naozaj kvalitné. Všetko sedí , nosím ich roky ....
Ja mám Be Lenka ale sú mi široké, takže radšej behnem do predajne a poskusam 😅 vážne je barefoot dosť o skúšaní čo sadne na nohu.
@domireb hlavne je vybrat topanky, ktore sedia na tvoj typ nohy. Zakladne su 4 tvary nohy, a vacsinou kazda znacka sedi dobre na jeden, napr. s dominantnym palcom (belenka). Ale ak mas ty napr “ukazovak” na nohe dlhsi ako palec, belenka ti sediet nebude. Ak nemas moznost skusat, odporucam prestudovat si stranku anyasreviews.com. Ma tam info nie len ako a preco si vybrat barefoot, ale aj konkretne o vsetkych znackach sveta, na aku nohu pasuju, ktore su cenovo prijatelnejsie, alebo ktore sa vyrabaju napr v nasej lokalite.
@pondelok01 nevyznám sa v tom,naozaj, nechám si poradiť, keď takto píšeš, prvé je asi najlepšie vybrať v predajni.
skus pozriet nozickovo, maju aj eshop, pozeram ze si z okolia kosic, maju aj predajnu v kosiciach, urcite radi poradia