Ahojte baby, chcem zmenit ucet v banke kvôli vysokym poplatkom a rozhodla som pre Mbank...chcem sa spytat, ktore mate M-bank, kde si vyberate peniaze, platite aj kartou v obchodoch a ci su nejake poplatky za ucet a ked chcem zmenit ucet, kde to mam nahlasit aby mi tam chodit rodicak? dakujem
...len doplním, že vyberáš z bankomatov hociktorej inej banky - čo je super, aspoň nemusíš lietať po meste a zháňať bankomat "tej svojej banky" ;)
Ja som v mBank od 2008 a som maximálne spokojná. Čo sa mi ešte páči je - že si môžeš otvoriť aj "sporiaci účet" (teraz majú tuším viac tipov podľa viazanosti, na začiatku to bol len eMax, ktorý mám ja), a hocikedy si tam môžeš "odlifrovať" peniaze, ktoré chceš šetriť, takže si necháš na bežnom účte koľko potrebuješ a zvyšok môžeš hodiť na ten sporiaci. Ten eMax čo mám ja nemá ani žiadnu viazanosť, takže kedykoľvek keď potrebujem doplniť "bežný účet", tak si prehodím peniaze zo sporiaceho na bežný a platím..
Suhlasim s tym, co ti napisalu vyssie, aj ja som maximakne spokojna. Od r.2008 son este na poplatkoch neplatila ani cent.
za kartu v eMax
aj ja mam a som spokojná , vyberam vo vub alebo sporitelni inde som zatial neskušala vyberat....a ked chceš zmenit učet a chceš aby ti na novy posielali rodičak je potrebne ist zmenu nahlásiť na urad práce
ja som mala MBank a blba som ho zmenila.Ale eraz som sa vratila naspať a nelutujem
@hu3hu3 peniaze si vyberáš z bankomatov - mbank nemá svoje bankomaty, v závislosti od pohybov na účte máš 1-4 výbery z bankomatu zdarma, ostatné sú spoplatnené... kartou sa v obchodoch dá platiť bežne... poplatky za založenie / vedenie / zrušenie účtu nie sú.... kompletný cenník nájdeš na ich stránke... rodičák ti vypláca UPSVaR, takže na nich sa treba obrátiť aj so žiadosťou o zmenu účtu, kam ti ho budú zasielať