Ahojte, aké máte banky a aké máte mesačne poplatky za vedenie účtu a výbery .. Ďakujem
@simonka9090 Mbank uplne bez poplatkov.
Slsp nic
365 nic neplatim
fio , mbank poplatky 0
@simonka9090 tatra, platim 😁
SLSP zadarmo
VUB - 6€, vybery 2€ a vklady2€
aj vo VÚB môžte mať účet úplne zdarma, musíte splniť určité podmienky
SLSP - 0 EUR
Veď to, že ono to nikde nie je zadarmo lebo treba splnit minimalne dve podmienky. Takze v podstate su tieto informacie zadavateľke na figu,kedže nevieme vstupne udaje od nej a podmienky bank na strane druhej.
však si pozri na finančná hitparáda.sk čo ti bude vyhovovať ....
@marion09 my nemáme ani sporenie, ani úver, ani poistku....nič a účet ZADARMO . Unicredit bank
UniCredit,oni platia mne mesačne 4€,za to,že som ich klientom 😊
@korunka1 dve trvale platby, to snad ma mesačne každý nie ? sporenie 10 eur hned si to ale vies previest naspat, hoci tiez nie je odveci si odkladat peniaze nabok a obrat kartou 200 eur mesače : nechodite na nakupy alebo nenakupujete na internete ?
ako podla mna uplne v pohode podminky aby bol ucet "zadarmo"
@anitka_4 kolegyna ma tiez, a vy mate tušim aj vybery z kazdeho automatu zdarma nie ?
a ja napríklad len dve čo mam z trvalých platieb, tak prispievam na nadaciu červeny nos a na kastračny program, aj ked len male čiastky... ale uz mate splnenu jednu podmienku a este aj pomozete ludom a zvieratam..
a na prijme to neucitite, stači aj to 1 euro mesačne.
@lauritkatesty áno 😊
@lauritkatesty no ja musim mat vub , platim 3 €, to je po 50% zĺave pretože nemôžem a nechcem splnit ich nekonecne podmienky, a to ich mam splnenych asi tak 4,5. A mam aj mBank a to ma stoji 1,5. Tak ake zadarmo. Jedine ze mam nizky prijem a budem mat ten statny ucet alebo mam vela a vsetko banke splnim.
@korunka1 mala som VUB. tam si musela mat nejaky uver a musel chodit určitý prijem na učet plsu sporenie, ktore bolo najpr tušim 20 a zvyšili na 50..
Za mna su teda v SLSP tie tri podmienky uplna banalita, ktoru si myslim, že nie je problem nikomu splnit. ja som nakonies rada, ze uz mam ucet len tam. VUb som zrušila uplne.
@simonka9090 mbank a ziadne poplatky
@marion09 nie je pravda, my mame min.15 rokov mbank a ziadby uvery ani sporenie ani nic ine cez nich a celu dobu bez poplatkov
@erikavesela ani neplatíte z účtu mesačne za byt či dom?
@marion09 platim z tade len ib...ziadne trvale prikazy
Ja mám raifaizen mala som na účte 5€ stiahli mi ich a ešte v -3€ 😐
@simonka9090 no a co si zistila z odpovedí?
@simonka9090 slsp a neplatim nic