Bambucké maslo

natanele
26. máj 2016

Ahojte, má niekto skúsenosti s bambudským maslo, kde ho kupujete?

lenulienka12345
30. máj 2016

Ahoj, vyskúšaj si kúpiť v dm drogérii, alebo ja osobne skôr preferujem obchody so zdravou výživou, alebo tzv. bio obchody. Skús si popozerať v tvojom okolí, určite nejaké nájdeš. A skús aj prelústrovať túto stránku http://www.kuponyzdarma.sk/, ja na ňu chodím dosť často, vieš si tam nájsť všelijaké zľavy v rôznych obchodoch. Inak, ja osobne som toto maslo ešte nemala, ale chystám sa naňho tiež 🙂 kamarátka ho používa a veľmi jej chutí aj len tak samotné :D

lenocka12345
1. jún 2016

Ja som na skúšku kúpila to z DM. Používam ho na ruky, telo, pery, vlasy . Aj do mojej handmade kozmetiky . Podla mna je to super vec 🙂

levantine
1. jún 2016

Vyskusala som vela druhov a znaciek, ale odporucam najviac co sa mi osvedcilo bambucke maslo zo stranky bionatural.sk a znacka Akamuti. Som s nim nesmierne spokojna, je vhodne pouzivat ci na tvar alebo na telo, nezanechava plet mastnu, ale naopak dobre hydratovanu a jemnu. Tazsie sa rozotiera, ale neberiem to ako minus. Este jedna vec treba dat pozor len na jedno, bambucke maslo obsahuje silikon, tak ak je nan niekto alergicky bacha.

adina0501
19. jún 2016

Ahojte babenky objavila som bambucké maslo shea butternapriek cene 13 e ma dosť oslovilo má niekto s ním skúsenosti? Našla som ho u výrobcu sheabutter bodka sk dajte vedieť ďakujem

natanele
autor
19. jún 2016

@adina0501 Na inej stránke v jednej diskusii nejaká pani chválila tùto stránku ako overeného dodávateľa.

adina0501
20. jún 2016

Nati ďakujem chcem si to overiť keďže predávajú len toto maslo nič iné tak mi to bolo také zvláštne Ada

adina0501
25. jún 2016

Nati ďakujem maslo som už objednala z sheabutter 2 dni natieram a super spokojnosť veľká napriek cene 13 e som nadšená pocitom odporúčam

natanele
autor
26. jún 2016

@adina0501 super, aj ja určite vyskúšam, ale teraz ešte mám z inej stránky, tiež som spokojná, mã jemnú orechovú vôňu a super zvláčňuje, pôvod má v Keni, tak nabudúce vyskúšam to z Ghany

adina0501
27. jún 2016

To moje vonia ako nejaký starý africký strom ale potom tá vôňa sa zjemní a pokožka je neuveriteľne jemná

natanele
autor
27. jún 2016

@adina0501 A ako sa rozotiera? Cítiť také jemné "zrniečka" ?

adina0501
27. jún 2016

Nie je ako pasta ale cítiť trošičku ako keby hrudky asi teraz v tom teple nie je stuhnuté čo je fajn lebo sa rozotiera super a ten pocit mňam ja som veľmi chorá a potrebujem mať kožu v pohode lebo je po cheme veľmi vysušená konečne som našla náhodou niečo čo mi veľmi vyhovuje

natanele
autor
27. jún 2016

@adina0501 aj u mňa je to láska na prvé natretie😉, prajem skoré uzdravenie a veľa síl

adina0501
28. jún 2016

Ďakujem Nati hlavne tie sily človek pri váhe 34 kg potrebuje a pozitivitu ......