Koľko môže trvať balík obycajne dnes je ti už 6 deň mali my prísť 3 balíky a ani jeden my neprišiel.
Vždy my prišiel na 3 deň od odoslania .je možné že sa mohol stratiť alebo ešte mam počkať aspoň do piatka .
Ísť sa opýtať na postu ci sú tam.neni. 🙂
Ved bol medzitym vikend.
Stalo sa mi, že i pohladnica "cestovala" týždeň.... možno majú poštárky toho veľa, možno sú i dovolenky, preto ti ešte neprišiel. Spýtaj sa na pošte. Alebo i žltý lístok mohla dať poštárka omylom niekomu inému do schránky.
Balíky majú podacie číslo - vypýtaj si od odosielateľov a môžeš sledovať na stránke
Ak čakáš listovú zásielku, ktorú voláš balík, poslanú obyčajne, tak neostáva nič iné len čakať - už sa blížia Vianoce pošty je viac, pokojne môžeš ísť 4 - 5 pracovných dní
@patka06 bolo to posielané obycajne tak nemám.cislo zásielky ale už je to 6 dena stále my nič neprišlo to je záhadné 3 balíky my boli posielané ale žiadny my neprišiel doteraz
Balík na poštu alebo na adresu sa ani nedá poslať "obyčajne" bez podacieho lístka s podacím číslom - to iba listová zásielka, buď obyčajne alebo doporučene (tiež podací lístok s podacím číslom). Ty ale asi myslíš balíček - teda poslané len ako obyčajná listová zásielka....
Este by som pockala do piatku a v piatok sa isla popytat na postu. Uz nie raz sa stalo, ze zasielka bola na poste ale nedali oznamenie o ulozeni. Ano, hovorime o obycajnej zasielke, ktora ma vacsie rozmery a postarky ich nenosia
@viera77 áno obyčajná zásielka ale vždy my doteraz prišiel na 3 deň od odoslania dnes je to už 6 deň
Idu jedniducho Vianoce... Dnes sa u mna zastavil kuruer az podvecer, o niekolko hodin neskor nez zvycajne. Povedal, ze domov chodi o 20.h... z jednej stranky mi balik cestuje uz vyse tyzdna a to mi packeta dnes oznamila, ze na vybrate miesto mi ho dorucit nemoze... desim sa toho,co sa bude diať par dni pred vianocami
Fakt divne že ti 3 baliky neprišli keby jeden ešte tomu uverim
Bola si na pošte urgovať?
Teraz v správach... triedia nedoručené balíky..
Viac ako čakať nemôžeš, nakoľko bol poslaný obyčajne tak sa nedá ani dohlľadať. Takže poučenie neposielať obyčajne.