Balík na poštu

stelka91
14. okt 2024

Ahojte znamy mi chce poslať balík , no ja by som rada ostala v anonymite zatial kedze sa dobre nepozname a este neviem aky je to clovek. Vie mi poslat balik na postu napr. S uvedením iba mena bez priezviska a telefonnym cislom a adresou posty? Dakujem

minenkak
14. okt 2024

@stelka91 😂😀😂😀👍👍

minenkak
14. okt 2024

@stelka91 p.o. box ale aj tam treba meno

zuzkaa1991
14. okt 2024

@stelka91 balik na postu sluzba musi byt telefonne cislo aby adresátovi prisla sms o prijati balika na postu a moze si vyzdvihnúť
Meno a priezvisko musi byt
Ak nechcete dat adresu staci napísať "POSTE RESTANTE" ak si dobre pamätám a ostane na poste ;)

janci27
14. okt 2024

ja ked som niekomu minule posielala balik na postu, tak som zadavala meno, priezvisko, tel. cislo a adresu posty, kde si dotycny potom zasielku vyzdvihol.

rozculena
14. okt 2024

chceš zostať v anonymite,lebo nevieš,aký to je človek,ale balík od neho chceš? To je aká logika

caramellka
14. okt 2024

No asi jedine tak ak to risknes s menom, vymysleným priezviskom, tvojim tel. číslom a na pošte uvedies, že si dotyčnej sestra, dcéra, .... (A sestra alebo mama a pod. majú samozrejme iné priezvisko, lebo ty alebo sestra je vydatá ...) U nás na pošte stačí napísať vzťah k prijímateľovi zásielky a podpísať, pokiaľ máš podacie číslo, alebo kód zásielky. Netuším, čo to takto funguje všade...

stelka91
autor
14. okt 2024

@rozculena ja neviem pani rozculena ci sa az natolko nudíte ze musite zdielat svoj nepokoj a rozhorcenie na internete. Ale ja som.si prosila radu. Nie nejaku psychologicku debatu ci nejaky rozhovor ,, a preco"..... a apropo nieje to nic materialne je to maľba.

stanulienkat
14. okt 2024

Popros kamaratku, ci to moze byt na jej meno. Alebo P.O. Box.

stelka91
autor
14. okt 2024

@stanulienkat ako funguje p.o.box? Tam neudavam svoje druhe meno?

caramellka
14. okt 2024

@stelka91 A do balikoboxu si to nemôžeš dať poslať?

milka1988
14. okt 2024

@stelka91 daj si to poslať cez packetu sama si vygeneruj kód a pošli mu ho. Meno a priezvisko si tam daj iné ved pri prevzatí balíka cez packetu ti stacor kód ;)

stelka91
autor
14. okt 2024

@caramellka neviem ci tam nezadavam svoje cele meno

milka1988
14. okt 2024

@caramellka dokonca na pošte pri prevzatí balíka ak má aplikáciu pošty a má pin kód netreba predkladat doklad totožnosti. Stačí len pin

stelka91
autor
14. okt 2024

@milka1988 a teraz poprosim pre laika😀 mam stiahnut packetu aplikaciu a dam tam poslat balik? Alebo ako?

caramellka
14. okt 2024

@stelka91 Kde, v Balikoboxe? Veď tam si meno vymyslis a zadavas len kód. Balikobox ti nekontroluje občiansky.😉 Len teda tel. číslo, prip. e-mail musí byť reálne, aby ti tam ten kód prišiel.

stanulienkat
14. okt 2024

@stelka91 meno asi hej. Popytaj sa na poste na moznosti.

struhanka
14. okt 2024

@stelka91 Stiahneš si aplikáciu Packety. Zadáš tam odoslať zásielku. Vyberieš, či to má byť štandardná alebo nadrozmerná zásielka. Meno a priezvisko si daj pokojne aj Anna Mrkvičková, môžeš použiť mail, ktorý si založíš len pre tento účel, uvedieš svoje telefónne číslo, vyberieš odberné miesto. Následne zaplatíš. Vybehne ti kód a ten pošleš druhej strane. On ten kód len nadiktuje pri podaji zásielky na podacom mieste Packety.