Ahojte. Objednala som si balik na poštu, je zaplatený mám aj faktúru je to z datartu. Ale trošku ma prekvapilo to poistenie 🙈🙈🙈 nic som si poistiť nedavala, hodnota balika je 30 € a ani tá váha nesedí 0.395kg moze ist o preklep mate s skúsenosti ?
To poistenie si dal odosielatel..on to platí, nie ty. Váha neviem..podľa toho čo si si objednala.
@dadka128 myslim ze spolecnosti jako datart si pro jistotu nechavaji zasilky pojistit, pro tebe to nic neznamena. A vaha, to zalezi co sis objednala? Je to podle tebe malo, hodne gramu?
Mala som poistené aj na 1000€ aj na 3000€… to je ok, dávajú si to ako istotu prostí strate. Skôr váha môže byť problém ak sa vám nezdá.
Preklep to nebude. Poistenie si dal odosielateľ. Vaha 🤷🏽♀️ Tak ak vies ze nesedi tak by som poprosila pracovnicku posty ze to otvorim pred nou idealne by som si to aj natočila ale teda ak je to z obchodu tak si nemyslim že by vam zabalili niečo iné aj keď chyby sa stávajú. 🤷🏽♀️
@dadka128 je to ok nestresuj.. to keby sa napr niečo stalo so zásielkou, žeby sa stratila kým príde k tebe napr
@dadka128 bežne aj 10€ zásielku poisťujú na sumu 1000€ to sú ich princípy a pre nich to nič nie a zároveň poistka keby sa v preprave poškodil balík
@dadka128