zdravim, dnes som si odkupila jednu vec od jednej zeny a hned tento den isla na postu , dala tam dobierku ( balik na postu )...je mozne, ze to zajtra budem mat ?
@nelca0510 poslala to poobede
Ak poobede tak z pošty to odíde reálne až zajtra ráno, to ti nepríde určite... Až vo štvrtok je to reálne...
závisí, na ktorej pošte to poslala. Mne sa už viackrát stalo, že som poslala poobede balík na poštu (2.triedou) a na pošte bol už na ďalší deň. Ale nie je to pravidlom.
@miriam_s dakujem
@spadnutaslivka dakujem
@zoro9836 link coho ? 😅
@zoro9836 ja to nemam , kedze som to kupila od jednej zeny z bazosa to asi by ona mala mat nie ?
Balík nemá ani 1.ani 2.tr. štandardne podľa ich pravidiel doba dodania je do dvoch dní ale niekedy sa podarí že príde hneď na ďalší deň.....a čo sa týka odoslania či dopoludnia či popoludní, pošta už odosiela všetky balíky už len raz denne, napr u nás v meste viem, že popoludní odchádzajú zásielky po pracovnej dobe
Áno ona má na podacom lístku číslo zásielky
Ja som asi pred dvomi tyzdnami posielala balik na postu v pondelok poobede (v utorok teda odchadzal) a doruceny bol az vo stvrtok 🤷🏻♀️
@miriam_s nie je pravidlo... Teda aspoň pošty na našom sídlisku odosielaju vždy po pracovnej dobe ešte v ten deň... Takze ano, balik môže prísť aj na druhy deň. Akurat minulý týždeň som tak posielala a kamoš to mal na druhy deň o 7.00 uz uložené na poste (posielala som z BA na Sliač...)
Je to 50:50. A to číslo zásielky si nabudúce pýtaj. Súčasne to máš aj ako doklad, že zásielka je k tebe naozaj na ceste.
Dakujem velmi pekne vsetkym , akurat , ze ona je z kosic a ja z maleho mestecka takze mozno teda budem mat aj zajtra , uvidime ale dakujem moc ❤️❤️
Nech ti napíše podacie číslo a tu si pozrieš kde je balík.
https://tandt.posta.sk/
Skôr nie ako áno,jedine že ráno poslala 1.triedou,tak možnosť tam je