Prosím máte niekto skúsenosti ako posielař balík na poštu? Ďakujem
@kadri ále, tak toto je pre mňa novinka, že netreba adresáta ... na balík...
ja píšem vždy, aj keď posielam zásielku ako balík na poštu ...nechcelo by sa mi zisťovať presnú adresu pošty ... a adresu toho, komu balík posielam, aj tak potrebujem, lebo väčšinou vypisujem e-hárok pri balíkoch, ak ho posielam ako "balík na poštu", tak ešte doplník mobil alebo e-mail... potom už len prídem, podám balík a číslo e-hárku, zaplatím a je to ... a na balík ešte napíšem, že "NA POŠTU" a ak zabudnem, tak to napíše teta pri okienku🙂
@mihula no, teraz to nie je až také jednoduché 😉 zmenili sa podmienky ... balík môžeš poslať na adresu - to je drahšie-poštovné je od 4€ a na poštu - to je lacnejšie - poštovné je od 2,80€ ...a keď ho máš zaplatiť, tak si vyberieš asi lacnejšie .. (a keď predávam, tak kupujúca, ktorá platí poštovné, si tiež väčšinou vyberie lacnejšie) a samozrejme je tam rozdiel v doručení, lebo ak posielaš ako balík na poštu, tak si preňho musí adresát prísť ...no skrátka, je to trošku iné ako pred rokom🙂
@ivett1 no vidis 🙂 aj v eshopoch ked nakupujes a vyberies si balik na postu, netreba vypisovat adresu, len vybrat postu
@kadri sorry😀 len, keď som sa tam nad tým zamyslela, nemám až tak veľa času na skúmanie zoznamu, že ktorá pošta je pre adresáta "tá pravá" a zdá sa mi jednoduchšie napísať adresu, ktorú mi napíše ten dotyčný, pretože podľa nej to aj tak automaticky doručia na poštu ...ale, ak niekto chce utajiť bydlisko, tak je to výborný spôsob...😀
@ivett1 ked vypisujes elektronicky podaci harok , das hore volbu na postu a staci vypisat iba vyzltene polia. nedovoli ti zadat postu, ktora sluzbu neposkytuje. ale zatial som sa s takou nestretla, asi su to len nejake male dedinky.
som si spomenula s tym utajenim... ako decko som citala knihu lujza a lotka a tam si posielali listy sluzbou "poste restante" dokonca bez mena len s heslom a chodili vyberat na postu, aby nik nevedel 😎
@lucica a to hadam nemyslis vazne,že mas problem poslat balik a potrebujes radu.Ako chces nieco naucit svoje deti,ked mas takyto banalny problem.Prepac nechcela som sa ta dotknut ale....