Balík na pošte

simonkamalinka
18. jan 2016

Ahojte... prosím vás potrebujem pomoc... pred týždnom a pol som poslala peniaze jednemu typkovi za mobil.. a na druhý den ho mal poslať.. a aj mi napísal, že ho poslal 1. triedou doporučene... no ale prešiel týžden a pol a mobil nikde.. a komunikujem s nim, takže on ho určite poslal, ale on si myslí lebo na poste mu povedali že to bolo odoslané, že ja klamem a mám to doma a chcem len naspäť peniaze.. ja naozaj neviem čo mám robiť :( stalo sa to už niekedy že balík tak meškal a potom prišiel? prosím odpíšte mi kto môžete som z toho zufala :( :(

natalym
18. jan 2016

A no číslo balíka máš?

simonkamalinka
autor
18. jan 2016

@natalym nemám.. písala som mu a on že ho stratil

skoupilka1
18. jan 2016

@simonkamalinka ak ho poslal 1. Triedoi doporucene, tak si od neho pytaj podacie cislo. Ak ho budes mat, tak na stranke posty si pomocou cisla lahko pozries, kde sa balik nachadza. Podstatne je to podacie cislo.

simonkamalinka
autor
18. jan 2016

@skoupilka1 on mi písal že tu zasielku posielal brat, a že nevedia nájsť to číslo.. :( ja neviem čo robiť.. ja mam taký pocit, že mu verím že to naozaj poslal inak by mi ani neodpisoval... ale ono to fakt neprišlo

jadelka
18. jan 2016

Ak ho poslal, musela si ho prebrat na podpis,cize keby mal zaujem zistit,ci si ho prebrala,overil by si to na poste. Oklamal ta.

skoupilka1
18. jan 2016

Aha citam, ze si ho uz pytala. No, tak to je uz na vasej dohode. V podstate nema doklad o tom, ze ho odoslal, takze by si mala byt v prave ty. Nezostava ti nic ine, len ist na postu a spytat sa, ci im tam nezostal visiet balicek, ktory bol podany na poste v meste, kde ho odosielal predavajuci. On by mohol mat tiez zaujem a dohladavat na poste, kde to podal. Neviem, ale, ci uz nie je balik nenavratne v prde..😕

natalym
18. jan 2016

@simonkamalinka No tak si prišla o prachy. Nestratil by ho, posiela ním hodnotnú vec a len tak by ho niekde nedal.

simonkamalinka
autor
18. jan 2016

@natalym napísal l mi že ho posielal brat .. a on mi poslal jedno podacie číslo že mám skusiť to, no to bolo niečo iné, niečo iné posielal... a myslím, že by mi ani neodpisoval.. ja neviem čo robiť :(

stary_ujco
18. jan 2016

Chlapec sa dobre baví, ako oklamal ďalšiu naivku, čo poslala peniaze za mobil vopred.
Zajtra smer polícia, spísať trestné oznámenie vo veci podvodu a dúfať, že dotyčný nie je deges, čo takto odrbal uz 200 ľudí a exekútor od neho nedostane ani cent.
Ps: o tom, že si zásielku prevzala, predsa nemá ako vedieť, keď od nej nemá číslo. Je to sprostý klamár a podvodník. Keď budeš čakať ďalšie 2 týždne, tak čakaj. Ale výsledok bude len ten, že dotyčný prestane reagovať a vašu komunikáciu ukončí.

natalym
18. jan 2016

@simonkamalinka Oklamal ťa.

janinah
18. jan 2016

Poučila si sa dobudúcna,existujú aj dobierky......tiež posielam peniaze vopred,ALE nie viac ako 15 eur /toľko som ochotná "obetovať"/ a len overeným ľuďom s hodnoteniami napr. tu

macamac
18. jan 2016

@simonkamalinka nebuď naivná
tvoj argument, že keď ti odpisuje, tak ťa neklame 😀
posielal brat (teta, ujo, babka, susedova mačka...) a podacie sa stratilo 😀
jasné, poznáme 😅 😒

dominika6
18. jan 2016

@simonkamalinka
Ak nieco posielas doporucene mas od toho doklad..
Podla pod.c.si vies zasielku sledovat online...
ak ta presvedca ze poslal a doklad stratil je to jedno lebo zasielka pride tak ci tak..
oklamal ta

dominika6
18. jan 2016

A dalsia vec...ak sa chalan tak dusuje a obvinuje teba vyziadaj si od neho z akej posty to odosielal,zavolas tam a oni ti v systeme vedia vyhladat podla mena ci to od nich vobec odoslal...
A nikdy nekupuj cez net mobil..
Vzdy je to oblb

ukulela
18. jan 2016

hm, aj ja si myslim, ze ta oklamal ... nech ti da aspon postu, odkial to akoze poslali. a povedz mu, ze ked ho teda poslal a stratil sa,tak idete za postovym ombudsmanom (vsak nech ma robotu ujko vo funkcii), nech to presetria. ze sa da pekne zistit, ci balik z tej posty odisiel a kam az dosiel, ze je to aj jeho problem. mozno cukne a peniaze vrati. ked nie, tak neviem, ci ma vyznam trestne oznamenie, ci to nemusi byt skoda iby od urcitesj sumy.

qidko
18. jan 2016

Ahoj myslim ze Ta oklamal

sandrika1986
18. jan 2016

Oklamal ta...

anetkaadamko
18. jan 2016

oklamal

larisa
18. jan 2016

oklamal ťa a balík ti neposlal.

samo_blaho
19. jan 2016

určite ti tie peniaze nechýbajú, tak sa na to vybodni

ukulela
19. jan 2016

@samo_blaho preco by nechybali? mobil nestoji 5 €. a keby ich mala dost, tak si predsa nekupuje mobil z ruky. to mu ich ma akoze nechat za odmenu, aky je vychcanec? a ze moze ochcat dalsich? to je fasa pristup.

samo_blaho
19. jan 2016

@ukulela
zamysli sa hlbšie: ak mám málo peňazí, pošlem ich len tak "nejakému týpkovi", veď týchto týpkov produkujú takýto ľudia.. ach jaj

lindush1105
19. jan 2016

@simonkamalinka Pokiaľ čísl balíka "stratil" tak ťa pekne oklamal a okradol..Podala by som na neho trestné oznámenie alebo by som mu tým aspoň skúsila pohroziť, lebo tu ide evidentne o podvod.

miriam11
19. jan 2016

@simonkamalinka dotycny ta dostal do pozicie, do ktorej chcel. On ziadny balik nezaslal, ani jeho brat. Rozprava ti klamstva, keby to poslal, balik by si uz davno mala. Malokedy sa stane, ze sa balik strati a este doporucene.... Takze si vymysli strategiu ako na neho.

klaudusik7
19. jan 2016
Používateľ klaudusik7 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od klaudusik7.

ze mu neni blbo...