Ahojte.
Je prosim vam mozne, aby cloveku prisiel balik na jeho meno a aadresu, ktory si ale ani vraj neobjednaval? Je nejaka takato forma podvodov? Balik treba samozrejme vyplatit …
Samozrejme. Nič neplať.
Ľuďom chodia zásielky, aj keď si nič neobjednali, alebo s tovarom, ktorý nechceli: Pozor na nové podvodné praktiky
„Nič som neobjednávala. Prišiel balík z Rumunska, Fan Courier, s dobierkou 38 eur. Neprebrala som. Už viackrát sa tu písalo, že je to podvodná stránka,“
https://spravy.rtvs.sk/2024/02/ludom-chodia-zas...
V balíkoch doručuje staré svetre či roztrhané papiere. Na Slovensku úraduje podvodná kuriérska firma
https://www.aktuality.sk/clanok/CewjjUL/v-balik...
Ano, pred tyzdnom mi dosiel email ze mi bude doruceny balik - odosielatel bol FAN Courier Int. SRL Bratislava - ked si pozries odosielatela tak uz je viac info na nete ohladne nich...
A samozrejme ja som si nic neobjednala .. tu bola dobierka okolo 20E.
Ked volal kurier, hned som mu povedala ze som si nic neobjednala a ze o tejto spolocnosti som citala ze je to scam... hned aj povedal ze cakal tuto odpoved, ze sa im to rozmaha...
Cize balik by ti dosiel, ale co by v nom za tu sumu bolo to ani srnka netusi...
Chodia mi take
Noc nepreberam
NIC NEPODPISUJEM !!!
Ak mi to postar prehodi aj tak cez branu,obratom odovzdavam NEOTVORENE na postu...
áno, pošlú ti hlúposť, ty im zaplatíš a keďže je to zahraničná firma tak s tým nič neurobíš
@osky nezaplatený balík prehodí cez bránu? A čo to platí zo svojho?
@janai1
@januska12323
@larisa
@rozculena
Malokedy objednavam tak,ze musim vopred zsplatit.
Väcsinou je vlozeny sek a ten potom uhradim/byvam v rakusku a objednavam z casopisov Bader,Moderne Hausfrau,Witt..../
A tieto pofiderne baliky ocividne tiez funguju na tomto systeme.
Takze ano,casto mi necha postar balik pod terasou,a ked je zamknute,tak aj prehodi....
Ked pride s pofidernym balikom a som doma,nepreberiem...
Ak nie som doma a necha mi ho,odnesiem spät na postu-,nedotknuty.
Rovnako to robim s nevyziadanymi dopismi a reköamami ktore su odzub ..
Ahoj!! Dnes se mistal9 to samé a naletěl jsem..Zaplatil jsem 480 KČ..Firma FAN Courrier z Rumunska..Myslel jsem, že je to tričko, které si objednal můj syn..PPL mi nebylo schopno sdělit odesilatele, jen FAN Courrier Rumunsko..
Áno, existujú. Keď nevieš čo to je tak nepreberaj