Balík cez zásielkovňu do CZ

7. nov 2020

Ahojte poradite ako mam poslat balik do CZ cez zasielkovnu Este som to nerobila 🙈🤷‍♀️

rainee
7. nov 2020

Ja som raz tak posielala, ale prišlo mi to komplikovane, tiež som netušila ako na to. Ak si dobre pamätám musíš sa v prvom rade zaregistrovať v zasielkovni, zadať odberne miesto v cr, zaplatiť vopred postovne a odniesť balík na miesto v tvojom okolí kde preberajú tieto zásielky. A ešte pozor na rozmery a hmotnosť zásielky.

lavender21
7. nov 2020

Stiahli si aplikáciu zasielkovna, naťukaj komu balík pôjde. Meno, email a telefón. Výber zásielkovňu kam to chceš poslať a zaplať poštovné kartou. Po zaplatení sa ti zobrazí kód, s tým pôjdeš do ktorejkoľvek zásielkovne a keď ho nadiktuješ vytlačia a nalepia ti štítok. Keď pošleš ráno na druhý deň poobede zvykne byť v ČR pripravený balík k odberu. Je to úplne jednoduché a intuitívne. Ak nevieš v zozname nájsť zásielkovňu ktorú chceš je to preto, že má maximum zásielok na sklade a neprijímajú ďalšie.

autor
7. nov 2020

@lavender21 dakujem mam stiahnute .. ta pani to musi zaplatit najprv? Alebo pri prevzati .. ? Lebo su to veci cez bazar.. cize posielam najprv ked mam peniaze na ucte .. toto hlavne potrebujem vediet 😊

lavender21
7. nov 2020

No ak sa s pani dohodneš že ti to pošle na účet, tak počkaj kým to budeš mať na účte a až potom posielaj cez zásielkovňu. Môžeš si vybrať aj možnosť poslať na dobierku, pripláca sa za to 1€. Alebo sa s ňou dohodni že jej to pošleš na dobierku až keď budeš mať peniaze za poštovné, nech ti aspoň to pošle vopred. Alebo nech ona zaplatí tú zásielkovňu a povie ti už len ten kód a ty jej to tam len odnesieš. To už je na vás ako sa dohodnete.

autor
7. nov 2020

@lavender21 dakujem pekne 😊