Balíček cez zásielkovňu, do koľkých dní to stihnú?

jankastraskova
30. apr 2019

Ahojte dievčatá. V sobotu som si objednala tovar, z jedného eshopu, a mali tam možnosť dopravy cez zásielkovnu, myslíte ze mi to dnes na pobočku zásielkovne príde? Lebo na tom eshope ked som objednavala tak tam bol dátum doručenia 30.4. A mali tam možnosť GLS preprava tam tiez bolo doručenie 30.4 a tusim DHL ale cez DHL som to riešit nechcela nakolko so spoločnostou DHL mam veľmi veľmi zlú skúsenost!!! Ďakujem za za názory a prajem krásny deň! 😊

0silvia0
30. apr 2019

@jankastraskova zásielkovňa posiela do mailu predbežné informácie o tom, kde sa zásielka nachádza. Prišlo ti už oznámenie, že zásielkovňa teraz čaká na dodanie zásielky od obchodu? Toto oznámenie prichádza deň-dva pred uložením zásielky.

luciferisko18
30. apr 2019

@jankastraskova príde ti SMS alebo mail o dodaní do zásielkovne a následne od zasielkovne že si môžeš vyzdvihnúť tovar..

dopolbokaodrata
30. apr 2019

@jankastraskova on ti príde mail aj sms kedy bude zásielka k vyzdvihnutiu aj s heslom ktorý povieš pri preberaní. Obvykle eshopy posielajú aj info o odoslaní, ak to včera odoslali dnes to môže prísť na výdajne miesto. A takisto nemusí.

jankastraskova
autor
30. apr 2019

@0silvia0 ano oznámenie zásielkovne ze cakas na dodanie balíčka mi prišlo vcera

0silvia0
30. apr 2019

@jankastraskova no aj mne 🙂, takže je dosť možné, že dnes to budeme mať dodané. Podľa mojich skúseností to býva okolo obeda. Vždy mi príde okolo obeda sms aj mail, že zásielka je pripravená k vyzdvihnutiu. Ja zásielkovňu využívam dosť často.

alica_matejka
30. apr 2019

presne tak, ako pokial ti nedosla este smsm, tak to tam jednoducho nie je, ale pockala by som do nejakej 1. oni zvyknu posielat tie smsm tak skor doobeda, tekaze nejaka ta nadej tu este je

frota3
30. apr 2019

Este nedosla? mne minule dosla neviem ci nie az okolo 2. A to som s tym po pravde v ten den ani uz neratala, ze by to mohlo prist

jankastraskova
autor
30. apr 2019

@0silvia0 mne akurat poslali email aj sms ze si mozem vyzdvihnúť balícek 😊😊😊😊

0silvia0
30. apr 2019

@jankastraskova super, a mne stále nič 😒