Balenie gynekológa

ivanka0645
29. mar 2022

Milé žienky takáto ehm "vtipná" vec sa sa mi stala. Môj nový gynekológ je zhodou náhod jeden môj dávny kamarát, sme spolu chodili na rovnakú strednú školu.. takže párty a kadečo možné.. No už vtedy na strednej sa Nám všetkým priznal že je gay každopádne nie som homofob nemám proti nikomu nič a naďalej sme boli partia.. dlhé roky sme sa nevideli ja som bola v zahraničí manžel, dieťa atď... ale to nie je podstatné pred par dnami mi volal že k nemu chodí jedna moja suseda (všetci sme z rovnakéj dediny) a jedna ďalšia :D to sú také tie zákerné ženy ktoré sledujú z okna kto čo kde s kým :D no proste mi zavolal že ehm jedna tá staršia sa ho snaží zbaliť svojou pipinou 😅 vraj k nemu bola 3x behom jedného týždňa s absolútne bizarnymi problémami a vraj mala na sebe nejaký overal takže k nemu vstúpila úplne nahá a naschvál sa predklanala zo zadu pri strceni tích jeho gynekologických pomôcok vraj vzdichala 😂 sa tak trochu ohmatavala no proste nejde veľmi do detailov lebo vás môže napnut :D no a tá mladšia ktorá s ňou tam bola tiež stále 3x po sebe vraj na seba dala nejaké sexy tangace a on jej povedal ze do ambulancie sa ma vstupovať bez nohavičiek no ona ho poprosila ci jej nechce pomôcť no akože keď mi to povedal som bola v šoku.. sú to také tie namyslene ženy hore nos atď..... Mňa poprosil či by som im nenaznacila ze je gej ale ako ich poznám povedia ze ho chcem mať pre seba :D vravel som bola hotová sú to dosť namyslene ženské

miankass
29. mar 2022

@ivanka0645 😁😁😆😆

michaelamichelle
29. mar 2022

@ivanka0645 A otázka znie ako? 😃 Nejak som sa stratila a zistila len, že máte v dedine ženy, ktoré boli na škole moc protivné a namyslené…. Inak prečo mám vlastne pocit, že si čítam text od nejakej tínedžerky? 😅

ivanka0645
autor
29. mar 2022

@michaelamichelle Skús ešte raz prečítať o čo tam išlo

ivanka0645
autor
29. mar 2022

@michaelamichelle Mám 24 no kto vie možno ešte som tínedžer :D

patus_2
29. mar 2022

@ivanka0645 tak mne to veľmi pravdivé nepríde. Ty máš 24 rokov a chodili ste spolu na rovnakú strednú. Takže on môže mať najviac 28 rokov. Lekár najprv musí vyštudovať všeobecné lekárstvo 6 rokov, čiže minimálne do 26 rokov a až potom si môže zvoliť svoje zameranie a ďalej pracovať a študovať, čo trvá a tiež niekoľko rokov. Takže ak má 28 rokov, tak to nemôže byť "tvoj nový gynekológ", ale maximálne môže pracovať pod dozorom niekoho skúsenejšieho v nemocnici.

ivanka0645
autor
29. mar 2022

@patus_2 Vieš čo ja som nastúpila do 9ky na strednej, som mala 15 on vtedy končil maturu mal 23 rokov to znamená že teraz má 32 rokov a áno je gynekológ nie v nemocnici ale v normálnej ambulancii.. A ak si z Bratislavy pošlem ti jeho link je veľmi dobrý a príma nové pacientky

klarolinne
29. mar 2022

@ivanka0645 nejako neskoro maturoval v 23 rokoch 😏

iffushka
29. mar 2022

@ivanka0645 tak takého doktora by som nechcela čo v 23 rokoch maturoval. A som si istá, že by ho ani na medicínu nevzali.
A ten tvoj fejkovy profil to je akože čo?

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moonlight1210
29. mar 2022

@ivanka0645 kedze tie dve, ked zistia, ze on je gej, to rozhlasia vsade, tak to rovno pusti o nom do eteru ty. Ked budu vsetci v dedine vediet, ze je gej, chlapi k nemu budu pustat zeny s radostou a tie dve mu daju pokoj. A svoje trapne pocity, ze ho balili, si vyriesia sami so sebou v sukromi. Alebo sa od neho prehlasia inde.

A ty sa od neho odhlas. Lebo raz zistis, ze sa mu nieco na tebe nezdalo a do detialov ta nejakemu laickemu kamosovi (nie lekarskemu) opisal vratane vzhladu a tvaru tvojho podvozku.
A to sa ti cele uz bude zdat ovela menej zabavnejsie.

Ak cela tato story nie je od A do Z vymyslena.

zirafienka
29. mar 2022

@brembo ja si myslím, že lekár nič nevyzradi, len autorka má bujnú fantáziu. Už keď si dala tú námahu, mohla vymyslieť niečo rozumnejšie.

dskjhfdlkdjhl
29. mar 2022

Jasne, doktor bude vyvolavat starej kamoske o pipine nejakej este dalsej kamosky. No, pisanie ti nejde, lebo tomu chyba logika, vtip a aj gramatika je na prd, takze skus sa v niecom inom realizovat.

solange7
29. mar 2022

Ja si viem predstavit, ze niektore zeny toto dokazu robit.
Ale s tou maturou si sa sekla. V 23 uz ma clovek snad aj bakalara.

solange7
29. mar 2022

Este je teda celkom zaujimave, ze ste vsetci z rovnakej dediny a nahodne navstevujete v bratislave toho isteho gynekologa.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kinderzwillinge
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimikarol
29. mar 2022

Jasné....a ráno si sa zobudila, že?

stary_ujco
29. mar 2022

Jeeej, dalsi pribeh do zbierky sexualnych zazitkov od gyndosa. Aj by som povedal, ze celkom mila uchylka, ale zacina to byť uz trapne...

liljana
29. mar 2022

"vzdichala" - 🙂 To je taka evitovka pre Lunik IX.

klip0
29. mar 2022

Mňa by teda zaujímalo jeho meno, pošli link 😁

solange7
29. mar 2022

@viestta "predklanala zo zadu pri strceni tích jeho gynekologických pomôcok vraj vzdichala"
Kristinka, 14r., spotene postelne obliecky, kolorizovane.

renata1405
29. mar 2022

Mam nad cim rozmyslat cely den dufam ze do vecera tuto zahadu vyriesim.

markaterka
29. mar 2022

@renata1405 to ani rovnicou o dvoch neznámych nevyriešiš. 🙂🙂🙂

renata1405
29. mar 2022
mimi3008
29. mar 2022

@patus_2 to je co za blud? Akych 26? 🤣🤣🤣Ja som koncila medinu ako 24 rocna a mala som spoluziacky, ktore koncili ako 23rocne...

letfenixa
29. mar 2022

@mimi3008 teraz sa bežne maturuje v 20, to máš odklad do 1.ročníka plus 9 rokov na ZŠ a je to.

mimi3008
29. mar 2022

@ivanka0645 fuha, maturoval ako 23 rocny? Uaaaau😆😆😆to asi parkrat prepadol, zvlastne ako sa musel vzchopit, ze je z neho doktor😅

mimi3008
29. mar 2022

@letfenixa tak ano, ale tvrdenie, ze "minimalne 26"je pekna blbost

brembo
Autor odpoveď zmazal
Zobraz