Bakalárska práca - dokončenie

nelka1122
13. mar 2018

Píše niekto bakalársku prácu ? Už som zúfalá a mám malé bábätko takže mám veľmi málo casu

nivea777
13. mar 2018

Aj ja mam dieťa a píšem ked spí a po večeroch ked je s muzom

laurita285
13. mar 2018

je milión web stránok ktoré sa zaoberajú písaním bakalarok 🙂

alexandra1995
13. mar 2018

Ahoj 🙂 ja som tehotna a píšem bakalarsku prácu... termín pôrodu mám v deň obhajoby :D

deti95060810
13. mar 2018

pred hodinami tu tiež jedna písala že chce napísať...Tak sa tam mrkni či už nikoho našla...
ja som písala diplomovku s deckom na kolenách a napísala som ...

nelka1122
autor
13. mar 2018

Ale každý má iné dieťa 🙂 .a moje je teda extrémne náročné a frajer pomáha ale mala chce byť stále na prsiach .ale dakujem

basska_b
13. mar 2018

Kamoška píše iným :D len neviem, či ešte berie nové "klientky" na túto sezónu. Mám sa opýtať?

ovrl
13. mar 2018

A to takto ked to niekto za teba napise, aspon si pred obhajobou precitas o com vlastne ta praca je? Alebo aj na obhajobu pojde niekto iny v zastupeni?

nelka1122
autor
13. mar 2018

@ovrl pýtala som sa žien takých čo chcú pomôcť nie takých ako ty 🙂

fokuska
13. mar 2018

@nelka1122 Urcite sa ti do IP ozvu take co ti to napisu.
Druha vec je ze ak ti to ozaj napise niekto iny tak sa jedna o podvod. Takze musis pocitat aj s takymi komentarmi

nelka1122
autor
13. mar 2018

@fokuska jasné že počítam. ale nedalo mi aj reagovať lebo niekedy je to na smiech

minnie30
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ovrl
13. mar 2018

Mne je zase na smiech ze niekto zacne studovat a potom na dokoncenie potrebuje aby za neho pracu odviedli ini. Je mi jasne ze popri malom dietati sa takmer nestiha, mala som sice spoluziacku ktora v 6. rocniku mala uz druhe dieta, ale napriek tomu diplomovy projekt vypracovala sama a aj ho obhajila... samozrejme kazde dieta je ine a do inej miery zamestnava rodicov, ale tak raz nieco nestiham tak to odlozim a nebudem podvadzat a tvarit sa ze som pracu napisala sama. Snad to ma byt zhrnutie mojho studia, co mi ta skola dala, co som sa naucila. Tot moj nazor. Ale uz budem ticho lebo autorka je rozhodnuta, tak naco drat klavesnicu zbytocne.

fokuska
13. mar 2018

@nelka1122 Na forach sa stretnes s roznymi nazormi, kazdy je iny.
Mne osobne je na smiech titul ked si student nevie napisat pracu. Jasne ze poradit, konzultovat - to je sucastou, ale s odbornikmi, nie mamickami na fore.

ajush5
13. mar 2018

@ovrl prave som to sla pisat 🙂 ale je mi do placu ze sa aj hlupaci mozu pýšiť tym co si ini oddreli

nelka1122
autor
13. mar 2018

Možno potrebujem iba titul a smer alebo odbor ktorý študujem nikdy nevyuzijem.podla mňa je hlupák ten kto označí za hlupáka niekoho koho nepozna

fokuska
13. mar 2018

@nelka1122 Ok, nevyuzijes, ale ked potrebujes titul tak by si si ho mohla zasluzit, nie ziskat podvodom.
Ale ved tvoja vec, urobis si podla seba

ajush5
13. mar 2018

@nelka1122 ja tiez nerobím co som poctivo vyštudovala. Bakalára som dala popri plnému úväzku a cestovala som do školy 3 krat týždenne 300km. Magistra som dala s dieťaťom. Podla teba som hlupák ja aj ty (pretoze si tiez niekoho označila za hlupáka vez toho aby si ho poznala) a podla mna si hlupák len ty takze som na tom stale lepsie 😂 Ale kludne sa lutuj dalej ake je to tazke zvladnut... ja som sa nastastie este ľutovať nemusela prave naopak bola som hrdá na to ze som to zvládla SAMA. Ale to je tvoja vec... len mam pravo vyjadrit svoje rozhorčenie pretoze koli takym ako ty svoj titul nikde neuvádzam

nelka1122
autor
13. mar 2018

@ajush5 alebo možno je to tak že sa lutujes ty a nevieš prežiť že niekto to môže mať jednoduchšie ako ty.ale čo s takými ľuďmi čo sa vyzivaju v ponizovani .škoda že keď som napísala iný problém tak na radenie sa našlo veľmi málo ľudí.to je asi nuda keď není v čom kritizovať

saxis
13. mar 2018

Ja píšem diplomovku a Termín obhajoby a štátnic mám mesiac po pôrode .. a aj keď už nevladzem dochádzať na konzultácie a stále musím niečo meniť tak sa snažím 😊

ajush5
13. mar 2018

@nelka1122 keby to chcem mat jednoduchšie mohla som to mat jednoduchšie 🙂 nic nie je lahsie ako otvoriť stránku napr jaspravim.sk najst si tam niekoho kto mi to za prachy spravi a sparat sa v nose 🙂 ale popravde hanbila by som sa za seba nie len pred komisiou ale aj pred sebou a každým kto somnou oslavoval štátnice 🙂 no chapem ze su ludia ktorí nepozerajú do zrkadla. A prepac ale nemam tendenciu niekoho ponižovať, ponizujes sama seba a to si uvedomíš az v momente ked sa pozrieš do toho zrkadla. A taktiež nemam potrebu ľutovať sa co som si v zivote zaumienila som si vybojovala vlastnými rukami a popri tom som venovala maximum casu svojej rodine na ľútosť nemam cas... ty nemas cas na svoje povinnosti to je rozdiel medzi nami dvoma

fokuska
13. mar 2018

@nelka1122 Keby si bola sikovna a urobila by si si to jednoduchsie v medziach zakona a moralky, tak by to bolo super a kazda by ti tu zatlieskala.
Ale taketo podvody sa (nielen) mne hnusia.

muskazlata90
13. mar 2018

Predpokladám, že neštududuješ ani medicínu ani strojárinu na STU. Jednoznačne sa jedná o podvod, ja by som sa nemohla pozrieť do zrkadla. Keď je človek šikovný, bakalárska práca sa dá napísať za týždeň (poznala som takých expertov na intráku a práca bola na úrovni, aj keď nie na A). Však je to len cca 30-40 strán o tématike ktorú ste predpokladám na škole brali. Stačí zájsť do univerzitnej knižnice, pozrieť si práce s podobnou témou, pozrieť zdroje. Ak sa knihy nedajú požičať , ofotim si stranky, ak sa dajú požičať, vezmem ich domov. Keď si 4-5 hodín denne sadneš k tomu, dieťa dáš mužovi, babke, opatrovateľke, to musíš napísať. Okrem toho už si určite odovzdavala nejaké základy a zdroje, základ určite máš. Ak to nestíhaš, dala by som si odklad. Dať si písať bakalárku je pre mňa fakt veľmi smutné.

mircalla
13. mar 2018

@ajush5 Zase netreba robit z jednej trapnej balakarky nieco svetoborne. Tiez sa o sebe vyjadrujes, akoby si napisala dizertacnu pracu. Nic v zlom, ale daco dokazes, ked budes ma pracu, v ktorej budes dobre a zaroven si zarobis slusny peniaz, zatial si nic nedokazala. A povysujes sa dost, ani ju nepoznas

nelka1122
autor
13. mar 2018

Máte pravdu som nechutna bola som sa pozrieť do zrkadla pred chvíľou.vlastne som aj lenivá a nezvládam svoje povinnosti čiže som aj neschopná.dakujem idem sa obesit šak načo žijem keď existuje toľko dokonalých ludi

ajush5
13. mar 2018

@mircalla nedokázala som nic svetoborne dokázala som co som si zaumienila aby som mala lepsi zivot. Mam skvelú pracu v ktorej som zamestnaná 10 rokov a zarobím si viac ako potrebujem takze sa zle nemam. a prave preto ten bakalarka je take nic v porovnani s tym co nas v zivote skutocne caka mi pride fakt smiešne ze to niekto tak ľahko vzdá pretoze ma male dieta ktore je "narocne". Ja osobne nepoznám nenáročné dieta

candies
13. mar 2018

Ja som bakalársku napisala za 4dni a to som chodila na FCHPT STU 😃 nechcem moralizovať ..... diplomovku som písala tehotna mala som pred svadbou popri nej som dorabala labaky a skúšky z roka predtým lebo som mala zdravotne problémy. Aj keď som ju napisala a obhájila na Ecko som na seba pyšná keď som to všetko zvladla naraz + 5 dtatnicovych predmetov na FPBT v Prahe 😃 (jeden som nespravila a idem teraz v júni) ale všetko sa da len treba chcieť 🙂 nápis to ty a uvidis aký to je potom super pocit

nelka1122
autor
13. mar 2018

@candies ja to beriem tak že kazdy je na niečo iné.ja môžem zas vedieť lepšie alebo sa dokážem prekonať na iné veci.ale obdivujem ťa ano bol by to dobrý pocit.bohuzial pre mňa to není priorita

luliu
13. mar 2018

@nelka1122 tak prečo sa na to nevykasles keď to nie je pre teba priorita. Ty podvádzas. BP sa dá reálne napísať za víkend, je trápne takto podvádzať.

candies
13. mar 2018

@nelka1122 ani pre mna škola nebola na prvom mieste ale keď som sám tam toľké roky trápila chcela som mat ten pocit zadosťučinenia z napísanej a obhájenej prace :D bakalársku naozaj napíšeš raz dva nikto snáď od teba nechce aby bola na áčko ... mám známeho ktorý si dal napísať DP dal za to asi 800€ a neobhájil na prvýkrát .... keď ju sama nenapíšeš budeš musieť vynaložiť omnoho viac úsilia pri priorave na obhajobu ...

mircalla
13. mar 2018

@ajush5 Ok, v tom pripade beriem spat, zle som ta pochopila. Co sa tyka podvadzania som tiez proti. Temu som uplne zle pochopila tiez 0 ci je niekto v prave rovnakej situacii, nie ci jej to dakto napise