Baby čo máte pár kilečiek, možno aj viac ako pár, navyše, čo nosíte keď je vonku takéto peklo?? Ako nosíte šaty aby vám neodrelo šunky na stehnách?? Ja si vždy nakúpim šaty, mám ich raz a mám dosť na celé leto...
@dharmasanata Aj do roboty?
@alissawhite Ja som si minulé leto nastrihala silonky po kolená, natiahla na seba a bolo. To kúsok väčšie teplo na zadku sa dalo ľahšie zniesť ako štípajúce ošúchané stehná..
ja som si v Lindex-e kúpila také legínové šortky, nad kolená a nosím ich pod šatami. áno, je v tom trošku teplejšie ako bez toho, ale stojí mi to za neošúchané stehná.
natri si stehná tuhým antiperspirantom,nebudú sa šúchať, resp. bude to bezbolestné a bez odrenín 🙂
jedzte melony,ovocie ,zeleninu ,sportujte a na buduce leto ani jedna z vas tu nebude riesit sunky na stehnach 😝
Tie silonky su dobry napad, mne to mamina spominala, ze starka tak pod satami nosievala, minuly rok som to skusila prvykrat a je to super, funguje, tento rok tiez to iste, hadam nebudem cele leto len v nohaviciach chodit 🙂
už som našla... podväzky proti treniu stehien hodte do google a ukáže obrázky aj stránky
@podkovickaa nie všetky majú pár kíl navyše len preto, že sa prežierajú fastfoodom a hnijú pri telke, ako si to asi ty predstavuješ 🙂 okrem toho ani jedna sa tu nesťažovala, že by jej kilá navyše vadili, aj mnohým chlapom sa baby "krv a mlieko" vyslovene páčia, takže naozaj nechápem tvoju potrebu dirigovať, čo kto má robiť k TVOJEJ spokojnosti.
@smitjan
@tahivka
@dandelion94
@m_s7
@saslavka73 baby, vyskúšajte ten tuhý antiperspirant 😉
@podkovickaa nie je to vždy také easy, ako si myslíš 😒 sú ľudia, ktorí proste tie kila dolu nedajú, sú dg., ktoré máš na celý život a vďaka ktorým nikdy nedas dolu viac ako pár gramov. Telo funguje na základe istých fyziologických pravidiel, ak však niečo "rupne", je problém. S tým, či s onym. Takže vďaka za radu, ja osobne si ju strcim za klobuk, pretože mi je tak na dve veci 👎
Kým tučný schudne chudý zdochne. Ja viem, že je to klišé, ale je to pravda.
@sissy27
Neviem ci chcem mat sunky iba preto,ze sa to mojmu muzovi paci.
Dakujem.Radej budem robit denne 100 brusakov,drepov a behat 10 km, aby som sa pacila tym zvysnym 99 %,alebo teda hlavne sama sebe.A aj kvoli svojmu zdraviu a sunkam na stehnach.
Mne sa tak paci ako su tlstucke zeny so sebou spokojne a keby som im pozrela do compu,tak cely volny cas vyhladavaju,ako neosuchat stehna,ako co najrychlejsie schudnut...popripade ako schudnut a nic nerobit.
@saslavka73
Az na to ,ze suchy je trenovany nejest a napr.moja teta ktora ma nieco cez stovku by od rana do vecera "zdochla",lebo ma pred ocami len jedlo.
Nezijeme preto aby sme jedli,ale jeme preto,aby sme zili.
@podkovickaa moja mama bola ako prutik, ale na suchajuce stehna sa stazovala odjakziva. Dokonca neraz za par dni predrala silonky... ja to mam zrejme tiez po nej. Nemam vyraznu nadvahu, ale par kg by mohlo ist dole a s tymto sa borim tiez. Aj v case, ked som mala 55kg.
Pomaha deodorant...v lete nosievam len sukne a satu a s leginami ci silonkami by som sa asi uvarila.
@podkovickaa ježišmária, veď ty si rob ako chceš, a ostatné nech si tiež robia ako chcú, aký s tým máš problém? Veď ty ich šatiť ani živiť nemusíš, tak čo stále pindáš? Daj si mrkvu alebo si choď zabehať, nech sa tu nemusíš zavzdušňovať nad ošúchanými stehnami druhých. A opakujem, nie každá má kilá navyše len preto, že sa napcháva fastfoodom a nehýbe sa.
@podkovickaa sme rady, ze si sa podelila s nami o tvoj nazor, ale myslim, ze ani jedna nestojime o to aby si nas sudila alebo cosi podobne. Nikdy nevies cim si clovek presiel a preco su veci tak ako su. 🙂 A to iste sa tyka aj tela. Nie je to o tom, ze by sme cele dni vylihovali na gauci pred telkou a jedli slaninu ci cipsy, ale to nepochopis, ak si si to nezazila. Mier 🙂
Milujem tie komenty od anorektických vychrtlín, to asi majú z toho, že sa normálne nenajedia, tak sú potom uzlíček nervov a rozširujú svoju negatívnu energiu všade.
Ja mám nadváhu celý život, ale to, že by sa mi obšúchali stehná, sa mi stalo asi 2x v živote ... a aj to tak, že som šla z kupka v ešte nedosušených plavkách a z toho vlhka sa mi to zaparilo.
Nosím trojštvrťové nohavice, vzdušné materiály, a ak šaty, tak aj najtenšie silónky (bez silóniek len na kupko). Našťastie, v lete do práce nechodím, ale stáva sa, že už v júni je veľmi teplo.
Ked už sa stane, že sa niečo obšúcha, pomáha IMAZOL krempasta, zaberie hned, prípadne detský púder (ten aj preventívne)
@podkovickaa mozem sa spytat kolko vazis a ci si niekedy riesila nadvahu alebo obezitu? Podla tvojho prispevku mi pride ze asi nie. Nadvaha aj obezita je komplexny problem ktory nevznika primarne len preto, ze sa.clovek prejeda. To prejedanie moze mat rozne priciny.
Mam 30 roko a cely zivot som bojovala s obezitou z jednoducheho dovodu - v detstve mi zacali problemy s klbami a tazne seknutie s pohybom (tanec, sportove plavanie, bicykel) mi privodilo psychicke stavy ktore nezelam ziadnemu dietatu pred pubertou ako som bola ja. Prejedala som sa lebo som zahanala smutok. Kym som sa z toho ako tak dostala, pribrala som dost na to ze uz som mala slusnu nadvahu. Nasledne prisla.stredna a vysoka skola, stresy a totalne sklamanie zo seba samej ze nemozem noc robit, v obchode sa.do nicoho nezmestim a nikomu sa nepacim ze som to dotiahla na slusnu obezitu. Toto moje ondobie pred dvoma rokmi vyvrcholilo do depresie pocas ktorej som koncila vysoku skolu a kupovala byt cize dalsie stresy a tym padom aj kila navyse. Potom som Bohu vdaka stretla svojho uz manzela a az ked som sa dostala do psychickej pohody a nasla som v nom oporu, az vtedy po dlhych 20 rokoch som bola schopna posunut sa....absolvovala som program na upravu zivotospravy a schudla som 25kg z velkosti xxl na m. Ale zadarmo to nebolo. Keby som nemala taku oporu v manzelovi a keby som nemala taku pohodu ako uz dlho nie a neprijala najskor samu seba taku aka som, to ze som zena a mozem byt pre niekoho krasna aj s tymi kilami navyse, nepohla by som sa dalej....
Fakt ma stvu ludia ktori si myslia ze sa da schudnut iba tym ze prestanem "zrat" a zacnem sa hybat. Vzdy je za tym prejedanim nieco viac a mne trvalo 20 rokov kym.mi to v hlave preplo a bola som schopna s tym nieco spravit. Kazdy ma svoju vlastnu cestu a dovody prwco sa na cestu chudnutia este/vobec nevydal. Nehovoriac o tom ze ako bolo spominane, pri niektorych diagnozach to ide fakt tazko ak vobec.
Takze ak.zeny momentalne hladaju sposob ako si ulahcit nosenie siat a sukni v lete, je to vporiadku a nevidim na tom nic nenormalne. Tiez som este minule leto riesila tento problem.
Odsudzovat a posmievat sa cloveku s nadvahou je rovnako trapne a nevhodne ako posmievat sa cloveku na voziku - nikdy nevies ako sa tam dostal a co vsetko si prezil.
A pardon ale to ze chudy je zvyknuty nejest je tiwz blbost nakolko nie kazdy chudy sa musi kontrolovat. Keby som mala ja metabolizmus ako moj brat, nemusim cely zivot riesit co a v akom mnozstve dam do pusy a je mi hej...
Prejedanie sa.je rovnaka zavislost ako alkohol, drogy, cigarety....tiez to nevyriwsis za jeden den tym ze napr fajciarovi povies "staci len prestat fajcit"... nie jw to take jednoduche...
@podkovickaa Pocuj,pred troma mesiacmi som na konci deviateho mesiaca porodila mrtve babo. Myslis,ze momentalne mam chut riesit drepy,brusaky a ci jem ovocie a zeleninu? A co teraz nemam chodit medzi ludi? Takze nabuduce,nez nieco vypustis z ust,premysli si to,prosim.
@podkovickaa Ale veď jasné. Ale dakedy sa Ti kilá navyše zídu, príde choroba a moju sesterku to zachránilo, lebo nemohla jesť.
@podkovickaa joj ako mam rada premudrele zeny, ktore debatia B v debate o A. Som rada, ze mas aspon peknu postavu, ked uz v hlave asi to az take stastne nebude 🙂)) inak by si nemala potrebu mudrovat a zhadzovat zeny ktore si tu v debate radia o nicom inom. Vskutku prinosny prispevok.
Babule, neviem poradit sice co pomaha v tomto probleme, ale logicky asi nejake elasticke tenke kratase telivej farby pod tie saty. Pekne leto.
@janula12345 telivá farba je top.
@saslavka73 preklep, telova. Na mobile mi niekedy skoci ine pismenko. 🙂
@fefe123 ano,ja ich mam, objednala som cez vigoshop. Pekne drzia (ak si ich spravne nasadite) a hlavne sa netru stehna o seba, nic nie je vydrate,zaparene.
Odpovedate zakladatelke temy so skusenostami.Preco mate vsetky potrebu pisat mne ?😲
@veronice Gratulujem ti,ze ti si to dala.
Ono je to 20 % strava,10 pohyb a mozno az 70 % hlava.
Inak mam 178/63
@janula12345 Ja viem, len dobre to vypálilo
Ja nosím šortky a tielka 🙂