🙂 dievcata mate nejake skusenosti stouto kulmou na vlasy? rozmyslam o jej kupe ale nie je prave s tych najlacnejsich 😒
Mam s ňou osobnu skusenost,kedze som ju pred pár dňami vyskúšala,ale značku Orava.....Zoháňam ju,no nikde na nete ju nemajú-vypredané. Čakám na ňu a objednávam..... Ak by ste niekto vypátrali link ,dajte vedieť.....Ďakujem
@malinka158 Doniesol mi Ježiško túto kulmu a je super....Stála nejakých 102 eur, ale som spokojná🙂
@lussilla23 a naozaj je to také jednoduche ako na videach? 🙂 Pretoze při uprave vlasov niesom velmi zrucna, maximalne si ich vyzehlim a to je vsetko 😀 😀 😀 ale jednoducho chcem uz zmenu 🙂
áno,proste das pramienok, samo si to namotá a podla toho aké vlny chceš to nastavíš. Úprimne, mám Remingtonku- obušok tá je tiež super, ale keď da natáčam, bolia ma ruky, tuto nie🙂
@lussilla23 dakujem 🙂 a mozem si tiez vybrat velkost kucier?
podla toho aký pramiienok dáš, jednine tak, ale nevojde do toho veľký prameň...Iba menšie...A skúšala som doma babám natočiť tým vlasy a im to vôbec nešlo.Jednoducho neurobilo brčku a mne bez problémov🙂
@jankavav80 ....vďaka ti...už ju mám...
@trinastka a ako si spokojna?
@jankavav80 ano,som 😉
Www.amazon.it
Vsetko zalezi od tvojej kvality a dlzky vlasov...ja napr. volim klasicku kulmu, pretoze moje vlasy su uz po zadok, huste a maju uz cez meter, ja si neviem predstavit ze toto by mi vobec nieco natocilo....preto podla mna ak mas dlhe a huste vlasy, ci tazke su to zbytocne vyhodene peniaze, ale videla som ju uz niekolko krat na zlavomate a podobnych strankach za 50 e a aj v par obchodoch, cize urcite si to presonduj, lebo viac by som za nu nedala, uz vobec nie 100 eur ako niekde reklamuju...
@jeennyv ano tiez som ju uz niekolko krat videla takto za 50 eur 🙂
nemam sice tuto kulmu ale mam zehlicku na vlasy tejto znacky a som nadmieru spokojna. a ked porovnam zehlicky inych znaciek ktore som mala moznost vyskusat tak je fakt top. a chodia si ku mne zehlit vlasy kamosky co zehlicky maju 😊 stala cca 95 e. a mam ju 4 roky a zehlim casto. nemenila by som.