Baby, nemáte náhodou uloženú fotku z Biblie?

20. mar 2020

Baby, pls nemate nahodou ulozenu fotku zo svateho pisma samizda ze to bol list korintanom s obsahom typu, ked boh zosle na svet kobylky, poziare a nieco v tom zneni a lud bude prosit. Kolovala tu fotka, no ako na potvoru ju neviem najst. Dakujem.

amelia000
20. mar 2020

Pohladaj na stene, tiez tam jedna pytala tu hlupost.

veonika303
20. mar 2020

Ak uzavriem nebesá ,že nebude dažďa ,alebo ak prikazem kobylkam,aby vyzrali zem,alebo pošlem na svoj ľud mor ,a môj ľud ,ktorý sa volá mojím menom sa skloni a bude sa modliť, bude hľadať moju tvár a odvráti sa od svojich zlých ciest,ja vypočujem z neba,odpustim ich vinu a ich zem uzdravím.....Ak máš na mysli toto😉

tomcimka
20. mar 2020

Nech sa páči 🤗

autor
20. mar 2020

@tomcimka si zlata krasne dakujem

petulda333
20. mar 2020

@amelia000 k comu je tento hlupy komentar? Ak je to pre teba hlupost tak nekomentuj, iny v tom moze najst utocisko

karolinakr
20. mar 2020

Daj si tam aj 5milionov migrantov- stupla kriminalita, znásilňovanie tinedžeriek, vraždy ako Nemci silou mocou zakrývajú pravdu a pozvali si gangstrov do zeme, pritom iného, kto spácha zločin už by dávno vyhostili
Za 20 rokov bude Europa vyplienená
A teraz sa pýtaj Bože prečo?

moonlight1210
20. mar 2020

@karolinakr asi k tomu nenasli adekvatny citat z biblie. 🙂
No je fakt, ze keby nasli, asi by bol znel hodne militatne.

@petulda333 utocisko? V tom polepenom pamflete?
Januar, februar, marec - ech.
Virus je tu minimalne od jesene 2019.
Tak Australia a Afrika sa pocita, no virus az ked je usidleny v Europe? Ako k tomu Cinania pridu? Ej, vy rasisti! 🙂
Esteze tie kobylky mali rozum a prisli az po poziaroch (ak naozaj).

Kiez by stvoritel toho pamfletu za ten cas radsej utrel prach a umyl okna. Niekomu by urobil radost, siril dobru naladu realnym skutkom a ludia by k sebe boli lepsi.
To je dolezitejsie.

Kam sme to dospeli, ze miesto pouzivania rozumu, co nam Boh nadelil a konania dobra voci druhym, by sa ktosi musel utiekat k nadeji v takomto polepenom paskvile?

petulda333
20. mar 2020

@moonlight1210 ja som myslela, utocisko celkovo nabozenstvo. A je to kazdeho vec comu veri a kde hlada utocisko.

saja1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz