Ahojte máte nietorá skúsenosti s azithromycinom že vám ho predpísala kožná doktorka na liečbu akné? Ak anó pomohlo aspoň trocha?
@ivka_vasso aako sa ďalej potom pokračovalo v liečbe akné?
@dumbo10 islo to dookola, same kremy, masticky, antibioticke vodicky.... Antikoncepcia v nadeji ze sa to zlepsi. A naozaj to pomohlo 🙏 no po porode opat, hrozny vysev, zapalene vriedky..... Kozna mi predpisala Roacutane, vraj ti je porusena funkcia mazovych zliaz. To bola ale uz naozaj posledna moznost
ahoj, pomohli ti tie antibiotika na akné? ak áno po akom čase? mala si nejake neziaduce ucinky? dakujem 🙂
@terezka717 Ahoj nie nepomohli extra ale čo bolo dobré tak to bol acnevac tuším sa to tak volá to je voľnopredajné a ja som tam videla rozdiel. Neviem či to bolo tým že bolo leto ale ja som make up sni nemusela požívať a teraz si to plánujem kúpiť zase na nejkú dobu😊
Ja som mala ten isty problem.....kym som brala antibiotika, a nebolo to kratko, tak sa akne zlepsilo. No akonahle som antibiotika vysadila, skarede akne sa vratilo 😟 zalezi ale od toho kde je problem, mne robili saraparu hormony