Avon - vrátenie tovaru

simsalabim
14. apr 2015

Zienky, ktore mate skusenost s vratenim objednaneho tovaru Avon Lady? Uz dlhe roky objednavam veci u jednej kolegyne, ktoru inak nevidavam a v praci nijako nestretavam. Teraz sa mi stalo, ze som na jeden vyrobok mala silnu alergicku reakciu a chcela som ho po jedinom pouziti vratit. Kolegyna sa vsak vykruca, ze "vratenie je prilis komplikovane" a ze ked, som cakala reakciu, mala som si najprv kupit vzorku 😲 Uz davno som Avon kupovala cez niekoho ineho a viem, ze veci sa vratit daju, na stranke Avonu som vygooglila, ze Avon Lady moze veci vratit aj postou... ako to teda je? Mate s tym niekto skusenost?

grettka
14. apr 2015

@simsalabim ano, vratenie tovaru je mozne, robi sa postou, ale avon lady musi znasat naklady na postovne. Znamena to vyplnenie formularu, zabalenie tovaru a odslanie postou. Takze predpokladam, ze kolegyna sa vykruca z pohodlnosti.

simsalabim
autor
14. apr 2015

@grettka dakujem, to som potrebovala pocut. Takze jej nestojim ani za 1€ na postovne, hoci za tie roky na mne zarobila100x viac. Nedam sa teda.

mawka
14. apr 2015

@simsalabim nebola to rada anew? ja som mala v novembrui strasnu reakciu prave po anew az som taklmer v nemocnici skoncila. a este jedna spirala mi robila reakciu a tiez moja avon (krava)lady odpalkovala s reklamaciou. ze ona za to nemoze, mala som vyskusat najskor.

simsalabim
autor
14. apr 2015

@mawka ano, bolo to nejake serum z tejto rady...

mawka
14. apr 2015

@simsalabim ja zase ocny krem, vrasky mi odstranil, to ano 😀 tym, ze mi urobil cez obe oci taky strasny ekzem, zapaleny, opuchnuty a siahalo to az na lica, no strasne cosi..

grettka
14. apr 2015

ja som pouzivala kremy anew kedysi, tak 10 rokov dozadu, boli v takom tyrkysovom baleni, ziadna zla reakcia, no spokojna som bola az-az. Potom presiel inovaciou (na strieborne balenia) a ta reakcia, strasne cosi, tvar ma stipala, svrbela, no des a hruza. Zhodou okolnosti prejavila o krem zaujem moja kolegyna, tak som jej ho posunula a u nej bola reakcia presne taka ako u mna. Takze neviem, co to moze byt za zlozku, ktora tak drazdi.

erdo95
25. máj 2016

kde nájdem ten formular na vratenie tovaru?

michaelamk
18. nov 2019

@erdo95 tiež to neviem nájsť :(

lula94
7. aug 2020

Prosím Vás ak chcem poslať reklamačný email do avonu, na akú emailovú adresu. Je to súrne. Ďakujem

lula94
7. aug 2020

@grettka není sa čo čudovať. Je tam hrozna chémia použitá.