Ahojte robím si vodičský ale na splátky prosím vás vie tu niekto ako to funguje keď všetko spravím vydajú mi vodičský až keď ho cely vyplatim alebo ako? Lebo eszw má čaká pár jázd a už by som mala ísť na skúšky a potom záverečné jazdy rátam tak mesiac max mesiac a pól a mne ostáva doplatiť ešte 550€ a nemám to naraz ako zaplatiť bohužiaľ..
@patka06 no do riti 🙈
@nikolrichterova pozri si v zmluve ako máš stanovené platobné podmienky. My nemáme odkiaľ vedieť aký systém platieb ti nastavila autoškola.
@pinkgirl v akej zmluve ? 🤣 žiadnu som nedostala 😅
Ja som tiez mala tak, ze pokial by som neuhradila cely kurz, tak by ma nepustili ku skuske. Ono to aj dava logiku.
Musíš mať uhradenú plnú sumu pred skúškou
Pokiaľ viem, teda aspoň v autoškole kde som chodila to tak hovorili, najneskôr v deň keď máš skúšku musíš doplatiť cenu kurzu. (Teda že ráno prídeš, doplatis a ideš na skúšku, inak ti ju neumožnia robiť)
@nikolrichterova akú by si mala motiváciu doplatiť kurz keď už máš v ruke vodičský? tak logicky len vtedy ak ti ho nedajú
Podľa mňa ťa autoškola nepustí na skúšky, kým nemáš vyplatený kurz - teda aspoň u nás to tak funguje