Ahojte, moja dcéra ma mať budúci týždeň skúšky z autoškoly a ma trochu stresy pretože nevie či ich bude mat alebo nie keďže doteraz počítala s tým že žiadne nebudú. No dnes začali uvoľňovať mnoho opatrení v režime OP. Myslite že sa budú tieto opatrenia týkať aj autoškôl? Nemáte nejaké info? Ďakujem
@emm_i režim OP ma byt od 10.12 aj pre lyžiarske strediska, obchody, služby a majú sa vraj taktiež otvoriť hotely pre OP :/
@tiana_6555 No autoškola patrí k službám, ale obávam sa, že jazdy nebudú. A neviete zavolať priamo do autoškoly, že ako to bude? 🙂 Lebo, ja som od mojej nedostala žiadnu ifnormáciu, že by sa jazdy obnovili. :(
dcera ma tiez posledne jazdy, a hned ma naplanovanu na zajtra (10.12.)
@tiana_6555 áno, jazdy už sú ako napísala aj @janka2501, aj mne dnes prišla z autoškoly SMS, že opäť obnovujú jazdy 🙂 ale včera som ešte nevedela, ako to bude, preto som písala, že asi nie :/
@tiana_6555 ak je zaockovana alebo prekonana môže jazdiť aj ísť na skusky
Dcera je ockovana, ma posledne 2 jazdy pred sebou,a skusky maju v januari...
Ja robím autoškolu a teda pokiaľ som zachytila, režim OP je iba pre obchody. Ja mám mať iba jazdy, ale tie sa konať zatiaľ nebudú. :/ Ešte doplním, že bolo by vhodné zavolať aj do samotnej autoškoly a informovať sa tam. Myslím, že budú mať viac informácií, či budú tie skúšky. 🙂