Autoškola - skúšky

vikikusik
3. jan 2025

Dobrý. Chcem sa spýtať ....mala som skúšky v autoškole...noc pred skúškami nasnežilo ...prišli sme na skúšky celé cvičisko zasnežené...na autách ktoré sme mali väčšina sa nedalo ani robiť skúšky lebo hneď zapadli ....tak nám dali jedno auto v ktorom malo kto sedel ....počas skúšok husto snežilo a nikto ani len náznak žeby nám upravili cvičisko ...nechali nás robiť v zasneženom a neodhrnutom...chcem sa spýtať či vlastne nás mohli nechať robiť v takých podmienkach alebo mali nám prerušiť skúšky alebo je to v poriadku že ani neodhrnuli...
(Prikladám fotky z cvičiska + ako tlačia jedno zapadnuté auto)

patka06
3. jan 2025

Myslíš, že reálne sa s takou situáciou na cestách nestretneš?
Áno skúšky sa robia aj za takýchto podmienok

doriiis
3. jan 2025

A spravila si?

vikikusik
autor
3. jan 2025

@doriiis Nie nespravila ...spravil jeden z 5tich ktorý jazdil na tom aute ...inak sme ani jeden nespravili ...sadli sme do úplne odlišného auta, brutálne snežilo , prešmykovali sa kolesá ....bolo ťažké odhadnúť či už veľkosť auta aj ako sa zachová na klzkom ...

oceanahory
3. jan 2025

@vikikusik Fuhaa, no mne to teda nepripada koser robit skusky za takychto podmienok, ved s tymto by mal problem aj skuseny vodic. Tie cesty mali byt normalne ocistene a prejazdne, nie ze zapadali auta! 🤬

oceanahory
3. jan 2025

@patka06 Vazne ti pride v poriadku robit skusky na vodicak na neocistenych cestach, kde zapadaju auta? 😳

patka06
3. jan 2025

@oceanahory Predpokladám, že to bolo cvičisko a nie neočistená cesta.
Tak ja by som určite viac dôverovala vodičovi, ktorý takto skúšku urobí.

oceanahory
3. jan 2025

@patka06 Ved aj cvicisko je cesta...Rovnako musis zaparkovat a pod. Podla mna 90% ludi pri takychto podmienkach skusku nespravi, jednoducho nerealne pre neskuseneho vodica odhadnut tieto veci.

lenkasarka
3. jan 2025

@oceanahory neviem či je to normálne,ale ja som robila vodicak veľmi veľmi dávno a presne na Silvestra. Snehu bolo strašne veľa a v kuse padal a padal. Cvičisko sme robili ešte za horších podmienok. Takze asi sa to tak môže

oceanahory
3. jan 2025

@lenkasarka Tak ja by som urcite rovnako vodicak nespravila ako autorka, to mi je jasne...vobec sa mi to nezda v poriadku a som normalne sokovana, ze sa toto povazuje za "standardne podmienky".

lenkasarka
3. jan 2025

@oceanahory ja som napísala len moju skúsenosť. Niekedy bola zima poriadna a snehu viac než dosť. 23 r. Dozadu. Pamätám si,že nespravili dvaja,ale jeden prešiel na červenú a jeden vzal hneď prvý kužeľ. Snezilo a rovno mrzlo,ale nik sa nesťažoval ako sme všetci prišli tak sme robili aj všetci skúšky. Dcéra mala jazdy min rok aj za takéhoto počasia a to jej naschval dával viac jázd a ja som bola zato vďačná. Lebo je iné jazdiť za takého počasia a iné keď sú suché cesty. Skúšky ale robila už po zime.

kvietok2012
3. jan 2025

Môj manzel je komisár a pýtala som sa ho a povedal mi, ze je to v poriadku, ak sú vidiet kužele a tyčky. Nikto vam nemusel sneh odhŕňať.

oceanahory
3. jan 2025

@lenkasarka Jasne, ved ja sa ani nehadam 🙂, len vyjadrujem svoj nazor. Samzorejme je skvele vediet fungovat aj za takychto podmienkach, ale ked si pomyslim, ze by som ja mala robit skusky za takychto podmienok, tak by mi asi odpalilo dekel. Ja som velmi opatrny vodic a teda som normalne zhrozena, ze toto sa povazuje za bezne pre uplneho zaciatocnika v soferovani ☹️, nepride mi to vobec fer.

lenkasarka
3. jan 2025

@oceanahory určite by si to zvládla tak ako mnohí iní. Vydesili ťa len fotky. Opratrnosti nieje nikdy dosť to kvitujem

nurse0
3. jan 2025

@vikikusik
Áno je to reálne aj ja som mala skúšku na VP v zime v snehu .