Ahoj kcela By som sa spitat vie niekto Jako prebehaju teras skusky na autoskolu kolko musia byt presne bodov absolvovane Aby ste presli skuski dakujem
Tá gramatika to je sranda ? Obavam sa že s tou gramatikou tie otázky ani neprečítas
@klarissa25 😆😆😆😆
@klarissa25 sa smeješ, môj teraz už manžel robil vodičák už daaaavno...ale inštruktor mu povedal, že nech krúžkuje najdlhšiu odpoveď, lebo kým by si všetko preložil do maďarčiny, tak prejdú tri hodiny. A len tak prešiel. Teraz, však, už najdlhšia odpoveď nezaručuje správnu odpoveď 🤣
@tosomja teraz su take testy, ze po 10 rokoch vlastnenia vodicaku, som nepresla testom...
@guiseppinka ale nie. Môj manžel vedel ešte aj minulý rok všetky odpovede, ale už skôr zo skúseností ako vedomostne.
@tosomja no muz robi vodicak na motorku a teda ma dost problemy s testami.. a to je aktivny vodic x rokov... Najviac sa domota na podobnych odpovediach
@guiseppinka ja napríklad testy na plný počet, aj križovatky, ale v praxi neviem rýchlo kde je ľavá a pravá strana, kde mám pozerať atď. Ani som nespravila vodičák. Vzdala som to. Ale kvôli korone a instruktorovi, nie pre neschopnosť. 😃
Ty ich určite nespravíš takže ti môže byť jedno
@didadidi Elektronický test obsahuje otázky náhodne vygenerované informačným systémom a to v závislosti od požadovanej skupiny vodičského oprávnenia. Pozostáva zo 40 otázok, na ktoré bude potrebné odpovedať do 30 minút.
Každá otázka má hodnotu 1, 2, 3 alebo 4 body, pričom celkový súčet za všetky správne odpovede bude 100 bodov. Prospejú iba žiadatelia, ktorí získajú najmenej 90 bodov.