Autoškola po novom

soomtehotnaa
25. máj 2023

Ahojte ste tu niektoré, ktoré robili teraz autoškolu ponovom? Testy viem že sú nové ale mala by som otazku ak mi budete vedieť odpovedať, či ak spravim test spravím cvičisko a dajme tomu nespravím jazdu či opakujem všetko Dočítala som sa že iba tú vec ktorú nespravím ponovom http://ocestnejpremavke.sk/nove-testy-a-skusky/

klarissa25
25. máj 2023

@soomtehotnaa však tak to bolo aj doteraz išla si len to co si nespravila. Nikdy si nešla všetko odznova

janai1
25. máj 2023

Vždy platilo, že sa opakuje iba tá časť ktorú si nespravila

nika1971
25. máj 2023

test je jeden den, musi byt min. 90 bodov...dalsi den su kuzele a jazda....ak urobis kuzele, neurobis jazdu, opakujes len jazdu...a 4 pokusy su

soomtehotnaa
autor
25. máj 2023

Prepáčte to som nevedela vôbec že to tak vždy bolo 🙈

amelianka
25. máj 2023

@nika1971 to po novom sú 4 pokusy? 🙈🙈 aj napr ja som mala cele skusky v jeden den.

janai1
25. máj 2023

@amelianka vždy boli 3 opravné

lenkalenka126
25. máj 2023

@soomtehotnaa jeden deň sa píše test elektronickou formou na polícií, myslím, že po 7 až 10 dňoch je cvičisko a jazda. Opakuje sa len tá časť, ktorú nespravíš, tzn. spravíš testy aj cvičisko a nespravíš jazdu, tak opakuješ len jazdu.

vreckovka2
25. máj 2023

@soomtehotnaa postupnost : test, cvicisko, jazda. Ak nespravis test, nemozes ist na cvicisko. Ak nespravis cvicisko, nemozes na jazdu. Ak napr. spravis test a cvicisko uz nie, tak test neopakujes. Ides uz len cvicisko a jazdu. A ci to je vsetko v jeden den, alebo 2 dni, treba sa informovat vo svojej autoskole.

nika1971
26. máj 2023

@amelianka 4 pokusy...a je to rozdelene do dvoch dni...najprv teoria, pise sa elektronicky a iny den kuzelky a jazda....terminy da policajt...niekedy je par dni medzi nimi, niekedy aj 10 dni