Ahojte, vie mi niekto povedať koľko naozaj je teraz tých otázok v testoch?? Googlila som to, ale vždy mi nájde iné číslo. V autoškole nám hovoril, vraj je ich po novom okolo 3000. Na nete som našla okolo 1400. Ak to niekto viete, budem rada za odpoveď.
Robím momentálne autoškolu, ale toto netuším. :D Robím si každý deň ofiko testy na stránke skvza.sk a tie otázky sa len opakujú poväčšinou. Takže ak si chceš robiť testy, tak jedine na tejto stránke, keďže sú to ofiko od nich.
@rurutiax ja sa testujem cez ministrestvo len mám pocit, že je ich tam nejak málo alebo čo, stále sa mi otázky opakujú a teda neviem, či to mám len šťastie na stále rovnaké otázky alebo som ich už všetky prešla lebo väčšinou každú otázku som už min. 1x videla a ak ich je naozaj viac, tak potrebujem tie, ktoré som ešte nevidela🙈
@sunnyfunnygirl skus si pozriet tie testynavodicak.sk, tam je 50 testov… podla mna su tie otazky rovnake, ako na minv, aspon zistis ci su tam aj nejake ktore si este nevidela. Ministerstvo ma tu nevyhodu, ze si generované nahodne, takze tam nie je iste ci ti ukaze vsetky veru… ja som este nepresla vsetky, takze neviem posudit, ale teraz som si spravila jeden na skvza a boli tam aj nejake pre mna nove, zbytok rovnaky ako som uz mala inde, takze pridavam do zoznamu. Drzim palce 🍀
@anavixy hej tiež som teraz skúsila skvza.sk a tam ich už bolo viac, ktoré som ešte nevidela, takže skúsim odtiaľ😄
Na stranke ministerstva vnutra je sekcia ohladom testov na vodicak + vsetky otazky z ktorych sa generuju testy
1700 tusim nam vraveli, v testoch sa aj opakuju, takze celkovo ked si zratas otazky vo vsetkych testoch je ich viac, ale su medzi nimi opakujuce sa… na stranke minv.sk alebo aj testynavodicak.sk by si sa mala pripravit dostatocne, vraj 🙃