Autoškola - jazdy

20. jan 2024

Ahojte, táto téma tu uz asi bola , chodím na jazdy, uz som v polovici jázd a stále robím strašne vela chýb .
Už to mám chuť aj vzdať a už mám pocit, že sa to ani nenaučím. Som tu jediná , či aj vy ste robili už po toľkej jazde chyby? Aké najčastejšie?? A kedy sa to zlepšilo?

gab1sol
20. jan 2024

Aké chyby to sú? Ja som mala počas autoškoly dlho problém s rozbehom, ale to aj preto, že som jazdila na starom aute, o ktorom sám inštruktor povedal, že to je ako traktor a aspoň sa dobre na tom naučím…

leila343
20. jan 2024

ja tiez tak, mam poslednu jazdu uz len a aj tak sa necitim na to robit skusky, tiez vela chyb

autor
20. jan 2024

@leila343 aké chyby robíš ?

basulaak
20. jan 2024

Je rozdiel ci nedas prednost alebo nemas cit v nohe na spojke. To su dve diametralne odlisne chyby. Jednu z nich vies odstranit cvikom. Ak nepoznas predpisy to je horsi pripad.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
estellas
20. jan 2024

Ja tiež som robila veľa chýb. Ja som nemala problém s pravidlami ale skôr s technickými vecami s preradzovaním, rozjazdami, rozjazd do kopca mi robil problém. Nemala som cit na spojke zo začiatku. Inštruktor na mňa kričal na každej jazde.Mne hovoril inštruktor na začiatku, že to nezvládnem.
Ja som sa nechcela vzdať a vodičský som nakoniec urobila. Mala som vo svojej skupinke aj ľudí čo to neurobili. Neskôr som sa v tom zlepšila. Teraz nejazdím často len občas. Ja som sa strašne trápila kvôli tomu takže ťa chápem.

autor
20. jan 2024

@estellas inštruktor nemá čo kričať po žiakovi. Mala si ho vymeniť. A áno rozjazd do kopca mi tiež robí problém a uz mám pocit, že sa to ani nenaučím. Ale môžeš byť na seba hrdá, že si to zvládla.

estellas
20. jan 2024

Nedalo sa to lebo tam boli len dvaja inštruktori. Ten druhý mal už plno ľudí a nemohol ma zobrať.
Ďakujem ❤️

lilyianka
20. jan 2024

A aké chyby robíš na križovatkách a na úzkej ceste? A ručnú myslíš rozbiehanie do kopca?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lilyianka
20. jan 2024

Ja osobne som neznášala rozbiehanie do kopca na ručnej. Keď mi to párkrát skapalo proste som sa rozbiehala bez a úplne bez problémov.

gab1sol
21. jan 2024

Jednu jazdu som požiadala inštruktora, že mám s tým problém, či by sme to mohli potrénovať. Išli sme na malo frekventovanú cestu, ktorá bola v kopci - rozbeh, zastaviť, rozbeh, zastaviť… Naučila som sa. Skús aj ty poprosiť, či by ste sa mohli jednu hodinu tomu viac venovať…