Ahojte mamičky. Mam otazku ohladom auta v ktorom vozite detičky. Je tu nejaka čo mate trojdverove auto a dieta v autosedacke. Kupujeme auto a asi bude trojdverove a snazime sa o babatko tak by som rada vedela vase rady a skusenosti s takymito autami.
Urcite by som uz take nekupila....mame aj trojdverove...jedno dieta este ok, ale ak bude aj druhe, urcite auto nove kvoli tomu kupovat nebudete.....je to velmi neprakticke...
@honey1991 hovoríš o dieťati a potom povieš že ešte len plánujete...ak plánujete dieťa tak plánujte tak aby ste mali pokoj na viac ako 2-3r.čo sa týka auta...3 dverové absolutne nie..a nemyslím si že by vás cenový rozdiel zruinoval ak by ste kupili 5 dverové..
kam chceš dať dieťa? ako sa k nemu dostaneš do zadu? tak isto kočík,veci atd atd...
Tak dá sa aj v trojdverovom, všetko je to o zvyku, ale lepšie je jednoznačne 4 dverové. Veľký rozdiel v cene nebude a rozhodne tie zadné dvere vedia uľahčiť život 🙂
My máme dve detičky (3,5 a 1,5 ) a aj dve autá. Jedno 5dverove combi a druhé malinkate 3dverove. Ako rodinné využívame to "väčšie" a keď ja potrebujem ísť niekam, keď je mm v práci a syn v škôlke, tak idem s dcérou s "malym". Všetko je o zvyku, dá sa to, ale ja by som odporučila určite 5 dverové aj z pohľadu bezpečnosti, nakoľko tieto malé 3dverove autá nie sú bohvieako bezpečné....
@honey1991, to zavisi aj od toho, na co to auto planujete. Ak nim chcete ist raz za dva mesiace na vylet ci nakup, tak trojdverove staci. Ak ho budes potrebovat denno-denne, tak ta z neho porazi alebo budes davat dieta dopredu. Urcite sa da priputat autosedacka aj v trojdverom aute. Ale nie je to ani idealne a ani odporucaniahodne.
Mame male 3dverove s malinkym kufrom a lezie mi na nervy stale viac a viac kedze syn ma 3r a cim je vacsi, tak je aj vacsi problem dat ho do sedacky a celkova manipulacia s nim... ja by som 3dverove nekupovala ani hoc len na 2roky ako planujes.... radsej klasika 5dverove s poriadnym kufrom aby sa ti zmestil kociar a popripade aj nejaky ten nakup.. nie ako my sme chodili jak cirkusanti, vanicka s kociara v kufri, konstrukcia na prednej sedacke a nakup pod nohami 😃 nikdy viac 😃 ale prezili sme, nemali sme na vyber ale keby ano, urcite beriem vacsie auto 😉
Ja mam 3-dverove, som s nim spokojna, ale my mame este jedno velke rodinne, preto je to v pohode. Ak to planujete ako jedine auto v rodine, plus planujete v nom vozit aj dietatko, urcite by som si to premyslela. Malu v mojom malom aute vozim iba na kratke trasy, bez batoziny. Hovori sa aj to, ze v pripade havarie sa da velmi tazko dostat na zadne sedacky a vyslobodit tam sediacich pasazierov.
ono ak nie je iná možnost tak aj s trojdverovým autom si ludia vedia poradit. Je to 100x lepšie ako byt bez auta.
Ahoj my mame a podľa mna je to fajn , keď vkladáš dieta posuniem si sedačku a dáš ho tam,podľa mna je to viac pohodlnejšie 😊Len sa viac zohnúť keď ho zapinas Každý nás od trojdverového odhováral ale ja som spokojná, takze sila zvyku , keďže mame trojdverák mame veľký kufor aj na kocar,