Ach.. cela rodinka, maminka tehotna, dievcatko 8 rokov a ocino. Vsetci v jeden moment. Nedokazem na to nemysliet... dufam, ze anjeli, ktori stali pri malom ked sa to stalo ho budu sprevadzat cely zivot. Neviem si predstavit aka narocna bude jeho cesta...
Ti Anjeli su ale riadne selektivny teda
@autorka táto autonehoda ma zasiahla viac ako hociktorá iná. Mali sme veľmi podobný osud. Mala som 5 rokov, keď moja mama zomrela pri autonehode, následkom čoho sme vyrastali bez obidvoch rodičov. Viem, aké to z tohto hľadiska bude v jeho živote náročné. Tejto téme sa nikdy nedá vyhnúť. Sprevádza ťa to všade kam prídeš a to najmä počas školského života. Priatelia, rodičia priateľov, noví ľudia.. všetci sa to nejak dozvedia a vnímajú ťa ako toho človeka bez rodičov. Na každej školskej besede či len téme o rodine premýšľaš, čo vlastne povieš. Na angličtine skladáš vety o rodine a zatiaľ čo ostatní riešia koľko majú bratrancov, ty riešiš ako to všetko povedať v minulom čase. Na každom školskom potvrdení o účasti škrtáš slová matka/otec v mieste podpisu. A keď niekto medzi rečou spomenie tvojich rodičov, pretože o tom nevie, ty zamrzneš, lebo nevieš čo povedať. Tieto momenty človek, ktorý vyrastá bez rodičov nezabudne.
Ľudia jednoducho nie sú zvyknutí vidieť dieťa na prvom stupni hovoriť o smrti jeho rodičov. Prajem chlapčekovi skoré uzdravenie. Tí, ktorí ho teraz vychovajú sa stanú jeho rodičmi. Ja som svoju babku, ktorá ma vychovala vždy volala maminka. Som si istá, že ho čaká úspech a šťastie.
@martinmmartin to bola metafora... anjeli pri vrazdach, znasilneniach pri nás nestoja nikdy nestali a stat ani nebudu
@cocolino234 oh boze.. mam zimomriavky ked citam tie veci ktore ti tak utkvali v pamati.... je mi to luto citala som viac tu od teba a viem ze si este mladucka hrozne ti drzim palce nech sa ti dari
Neviem načo je dobré rozpitvavat nešťastie druhých.
@cocolino234 🖤🖤🖤
@hipuska aké rozpitvávanie? Čo je zlé na ľudskom súcite, empatii? Autorka nič zlé nenapísala.
Ja som to ráno pri raňajkách citala a plakala😪