Automaty v nákupných centrách

skolara
14. júl 2024

Ahojte. Dcérina kamarátka hodila do automatu 5 eur a podarilo sa jej ,, vyhrať" ipad.
V krabici bolo telefónne číslo. ( pre váhu ipadu) Zavolali na telefónne číslo, kde im pán ponúkol dva spôsoby prebratia výhry. Jeden bolo, že sa stretnú a výhru im dá, ale potrebuje ten papierik s kódom v krabici. A druhý bol, že odnesú krabicu SBSkárom do centra a on pošle peniaze na účet. To v prípade, že ipad nechcú, ale príjmu radšej peniaze. Názov firmy, ktorá prevádzkuje tieto automaty je LUXOR GROUP s.r.o.
Ja veľmi takým podivným firmám neverím, ale rada by som počula Váš názor, poprípade skúsenosti. Veľmi pekne ďakujem za odpovede.

skolara
autor
14. júl 2024

LUXOR GROUP s.r.o., so sídlom vo Veľkých Kapušanoch, Slovensko, sa javí ako legitímny podnikateľský subjekt. Spoločnosť bola zaregistrovaná 11. júla 2018 a pôsobí v rôznych odvetviach vrátane poľnohospodárstva, textilnej výroby a stavebných služieb. Nie je uvedená medzi dlžníkmi v databázach sociálneho alebo zdravotného poistenia a nemá záznamy o konkurze alebo právnych exekúciách. Jediným vlastníkom a konateľom spoločnosti je JUDr. Peter Jaroš. Finančné správy naznačujú stabilné operácie, aj keď nedávne čísla ukazujú výrazný pokles ziskov a tržieb​ (FinReg)​.

skolara
autor
14. júl 2024

toto mi vyhodila umelá inteligencia, keď som sa jej pýtala na danú firmu.

markusrasford
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
skolara
autor
14. júl 2024

za ten ipad, keď bv ho nechceli.

@markusrasford

janai1
14. júl 2024

@skolara no však nech dajú číslo účtu a vybavene. Pošlú fajn, neposlu nič sa nedeje

janai1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
skolara
autor
14. júl 2024

@janai1 ja som už v dnešnej dobe brutal nedôverčivá, tak preto sa pýtam, či má niekto reálnu skúsenosť. Ale ďakujem za odpoveď.

skolara
autor
14. júl 2024

asi skočím za SBSkárom do toho centra. Možno majú s tým skúsenosť, že to takto niekto poriešil.

chrobak7
14. júl 2024

@skolara Tu ti nikto neoverí, či naozaj vyhrala alebo nie. Však nech sa stretnú a uvidia, či im ten ipad dá.

Ja som tiež raz vyhral iPod. Kúpil som AXE a vtedy išla reklama na clicker - tu je video:

https://www.youtube.com/watch?v=j6lysdJS82Q

Za kúpu som mohol poslať 3 SMS, z nich na jednu SMS som vyhral iPod a na druhú ten kliker. Tretia SMS nebola výherná. Výhry mi poslali z Prahy doporučenou poštou. Takže dá sa vyhrať....