Automatická práčka

kajuska1601
5. sep 2016

Zienky, po 10 rokoch nam zacina strajkovat pracka. Mali sme Whirlpool. Uvazujeme o kupe cez net. Chcem sa spytat, ci mate skusenost s takym nakupom a zaroven reklamaciou praciek cez net. Ak ano, cez aku sranku by ste odporucali kupit. Dakujem za kazdu radu 🙂

miku1
5. sep 2016

@kajuska1601 S reklamáciou skúsenosti nemám, ale už kopu vecí ako práčku, žehličku, sporák, ... sme kúpili cez Mall.sk .

dominika6
5. sep 2016

Mall.sk ma dobre informacie o produktoch,vacsinou spravne a uplne..
Tam si pozriem co chcem a prwsny typ si hodim do heureky kde mi vyhlada najlacnejsiu stranku...mall je spolahlivy ale predrazeny

svetluska82
5. sep 2016

@kajuska1601 kupovali sme cez net z nay a v cene bol aj vynos na poschodie

miku1
5. sep 2016

@dominika6 Ja si ceny overujem cez najnakup.sk .

salfusco
5. sep 2016

@kajuska1601 co myslis pod pojmom reklamacia?Zarucny a pozarucny servis pracok ti zabezpecuju autorizovane servisy,ak kupis pracku cez net,samozrejme najlepsie cez overeneho internetoveho predajcu,platia rovnake podmienky ,co sa tyka reklamacii akoby si kupovala v kamennej predajni

salfusco
5. sep 2016

@kajuska1601 kazdopadne,ak ti whirlpoolka vydrzala 10 rokov,je to viac ako dost.Ja osobne tu znacku moc nemusim (servisaci vedia preco),osobne odporucam zo skusenosti bosch alebo miele,ale ak ti vyhovuje whirlpoolka,v poho,kludne mozes ist do toho,zaruku mas normalne zakonnu,pokial si nezaplatis jej predlzenie a potom pozarucny servis

kajuska1601
autor
5. sep 2016

@salfusco whirlpoolka bola nasa prva pracka po svadbe. Bola bez poruch. Nemusi to byt prave tato znacka, len som chcela poradit, odkial je najlepsie kupit pracku. A hlavne, ak by sa pokazila, nebol problem s reklamaciou

julls51
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
salfusco
5. sep 2016

este raz...reklamaciu pracok vybavuju zarucne a pozarucne servisy,nie predajcovia...je uplne jedno,ci pracku kupis cez net,alebo v obchode.Jedine,co potrebujes je doklad o kupe,potvrdeny zarucny list ( ak ho vyzaduju ,niekedy ani to nie je podmienka) a popis zavady.U veľkých výrobkov ako sú napr. práčky a chladničky, sa obvykle pracovník autorizovaného servisného strediska po dohode dostaví do Vášho bydliska, táto skutočnosť je priamo závislá od zmluvných servisov jednotlivých značiek. Návštevu v mieste bydliska neposkytujú automaticky všetky autorizované servisné strediská.Podľa zákona má servis na posúdenie a opravu výrobku 30 kalendárnych dní.
V tejto lehote Vám výrobok zadarmo, v rámci záručnej opravy, opraví alebo vystaví návrh na dobropis (v prípade neopraviteľnosti výrobku),vtedy postupujes podla reklamacnych podmienok toho ktoreho internetoveho obchodu

kazdy dobry internetovy obchod ma reklamacne oddelenie.

ak chces kupovat cez net,odporucam najma overene obchody ako nay.sk,datart.sk,mall.sk,hej.sk,tpd.sk atd,je ich dost