Ahojte, brat sa zmienil o tom že by si chcel kúpiť autokameru.
Kedže si ju stále nekúpil tak som sa rozhodla že mu ju kúpim ja ako darček na Vianoce.
Pravda je taká že sa do tohto nerozumiem ale ešte vtedy som sa ho opýtala že koľko to cca stojí.
Povedal že by jemu celkom stačila aj taká za cca 60eur.
60eur je parameter k ničomu 😁 poprosím vás keď máte nejakú lacnejšiu a že ste spokojní pridajte link alebo názov 🙂
Budem vďačná za každú radu 🙂
Inak, je mi jasné že za tú cenu nekúpim nič extra ale aktuálne nemám 400+eur na kameru tak hadam aj tie lacné niečo robia 😁
Ja uzivam znacku 70mai, od instalacie o nej neviem, stala 35 penazi. Nema ale GPS ani displej (videa pozeras a stahujes na mobile). Novsiu mam kupenu (nenamontovanu este) tiez 70mai, ale s displejom a gps a zadnou kamerou.
@frflos_nespokojny ďakujem za komentár😊
Pozerala som na alze aj sa mi jedna zdala ok a v recenziách som dočítala že kamera sníma max hodinu.
Asi baterka slabá.
Ako to vlastne funguje keď ju namontuje do auta, kde sa nabíja baterka?
Hodina na nabitú baterku mi príde málo, to by ju musel mať stále na nabíjačke.
ta 70mai robi minutove (alebo 3?) zaznamy alebo kolko, po tom case robi dalsi subor, potom dalsi...az kym sa nezaplni karta. Ked sa zaplni karta, tak maze najstarsie zaznamy. K tomu su este emergency zaznamy, ked detekuje naraz, alebo prudke brzenie alebo tak, tak zaznam "oznaci" ako emergency a ten tam zostava az do manualneho zmazania. Kamera musi byt stale zapojena do eletriky, bud natvrdo alebo do konektora autozapalovaca.
@tribratri ďakujem za objasnenie 😊
Našla som akurát túto a zdá sa celkom ok.
Keď by si chcel k néj dokúpiť aj další "kit" tak si bude vedieť urobiť aj "upgrade" 😊
oni to myslely, ze po hodine sa ti maze nahravka a ide nova, ale vsetko zavisi od kapacity sd karty. kamery sa pripajaju cez cigaretovu zasuvku.
da sa aj inak napojit, ale neviem ci ked strihnes koncovku a napojis na priamo, bude po zaruke
@frflos_nespokojny ďakujem 😊
Pozri mio mivue 803, my sme spokojni. Mame viac kusov. Pri ostatnych si daj pozor na max velkost sd karty, aby nebola prilis mala inak sa zaznam bude v slucke rychlo prepisovat.
mas to vysvetlene tu:
https://www.alza.sk/ako-vybrat-autokameru-art17...
je tazko radit, kazdemu vyhovuje ine.
osobne by som kupil na alze. ak to bude na prd moze to po vianociach vratit-vymenit, doplatit. skus navstivit alzu a poradia ako na to.
mozes kupit inde na nete ale tazko sa to bude vracat, menit.
este nay ale neviem co ponukaju. treba sa informovat v predajni