Ahojte, dávali sme auto do servisu na bežnú “rutinou”. Doma sme všetci nefajčiari a auto zo servisu sa nám vrátilo v totálne otrasom zafajčenom stave. Normálne keď doň sadnem ma naťahuje. Auto je dosť drahé.. dajú sa podniknúť nejaké kroky?
Nikdy predtým sa to nestalo😀 Máme Porsche takže čakám nejakú väčšiu starostlivosť. Nekupovala aom si auto aby páchlo ako nejaký chudák čo fajčí. Ono je najhoršie to že oni ten smrad necítia.
No to necítia.
Ak bolo v originál autorizovanom servise tak by som tam určite volal
@jozeffezoj v originál to nebolo, mali čas až keď už my nie potrebovali sme to pokým odídeme preč.
Tak ak to nie je nejaký garážový servis ale nejaká firma väčšia tak im to spomeň. Ale popravde neviem si predstaviť ako by to vyriešili. Bud to auto nechať okná alebo dvere otvorené a nechať ho par hodín nech sa vetra alebo jedine ze vám ho pretepuju. Ale tak trebalo to riešiť hneď pri preberaní. Len ak ste sa ponáhľali tak jasne ze sa nedqlo
@jozeffezoj priviezli ho domov, čiže ja som reálne domáhať nasadala až o deň neskôr. Je tam koža tak neviem no. Vetrať som to skúšala
Všetky pasy smrdia ako by sa tam niekto vozil v ňom. Proste otras
Neverím, že toto sa stalo v autorizovanom servise. Ak áno, určite to budú riešiť a veľmi ochotne. Alebo povedali že nie? V takom prípade by som sa obrátila na importéra, čiže Porsche Slovakia.
Máme Porsche!!!.....a nedáte ho do autorizovaného servisu? A čakala si lepšiu starostlivosť......si si srandovná.
Ale teda poradím ti, daj si ho vytepovať, ale serióznej firme, nie ferovi od susedov a bude to ok. Ocino fajčil v aute 20 rokov, keď sme ho išli predať tak sme ho dali vytepovať a pomohlo.
@melanta vyššie som písala že nebolo… vyberali sme teda niečo čo má veľmi dobré recenzie a stalo sa toto
@martul a čo že nebolo v autorizovanom? Bolo tam už veľa krát a vždy to bolo špičkové!
No tak to reklamuj, nech to vyčistia špičkovo, ale asi nevieš, čo znamená autorizovaný servis.
Choď si dať auto prečistiť ozonom. Úplne to zničí cigaretový zápach. Čistenie klimatizácie ozonom sa dá zohnať na zlavomate za pár eur. Žiadna katastrofa a servis nechajte tak. Proste v servisoch sa fajčí
Vieš čo, je mi to smiešne. Oháňaš sa tým, že máš drahé Porsche. Ale pritom ho dáš do neautorizovaného servisu, aby si na tom servise ušetrila. Ja mám tiež drahé auto, nikde inde ako do autorizovaného servisu by som ho nedala, pretože práve takéto veci sa ti v autorizovanom servise nikdy nestanú.
@melanta nerobil by som si iluzie o autorizovanych servisoch. To pozlatko z prednych predajnych/prijimacich salonov vzadu v dielnach vybledne. Dvojnasobna osobna skusenost. A ked je naozaj potrebna technologicky zlozita oprava (napr. GO hlavy motora, turba, vstrekovacov...), bud su len vymienaci (na naklady zakaznika), alebo to outsourcuju u sikovneho remeselnika (osobna skusenost) resp. specializovanej repas firmy.
O 3-5 nasobne predrazenom (sudovom) motorovom oleji nevraviac.
Jááj, teba si pamätám, keď si sa pýtala , či dostaneš rovnaké náhradné auto aké máš ...tiež si sa nezabudla pochváliť , aké auto máš a potom chodíš k šuflikantom do garáže...na autorizovaný servis už asi nevydalo 😀
Ak je to dobry servis, maju aj ozon. Zavolaj im co sa stalo, ak su seriozni, precistia ti to zadarmo, alebo to daju vycistit inam...
@madeincssr ja si ilúzie nerobím, roky využívam autorizovaný servis, viem, čo mi poskytujú.
@staromodna nepotrebujem žiaden zlavomat 😄 ale dik pôjdem skúsiť
@melanta si ma hlavu? Čítala si prečo som ho tam dala? Alebo si úplne blba
@lenka.25 mňa si teda napämatáš 😂 sama si šuflikantka ty chudatko čo nikdy na také auto nebudeš mať
@aaadkaaa zavolám dakuejm 😉
@lenka.25 Autorizovane servisy nie su zaruka top kvality. Pracuje tam mix ludi na hodinovky a niekedy to tak aj vyzera. Len ta dobre skasnu, napisu co spravili lebo papier znesie ale opak je pravdou. Najlepsie si je najst sikovneho cloveka co zacinal ako mechanik v autoriz. servise ale bol sikovny tak sa trhol a otvoril si vlastny biznis a dielnu. Taki su vzdy spickovi a preskocia aj autorizovany servis kde znudeny pacholickovia s cigami v ustach robia stylom ze cakaju kedy im padne. 😉 ani my nechodime do autorizovaneho lebo presne takychto ludi si majitelia premioviek medzi sebou posuvaju…to len na margo ze na servis nevydalo. 😅
@basulaak pokiaľ máš auto v záruke , tak ťažko si budem hľadať šikovného mechanika mimo autorizáku a už vôbec nie pri tak drahom aute , asi nikto by neriskoval padnutie záruky . A ja som v autorizovanom servise nikdy problém nemala , aj keď samozrejme , stať sa môže všade . Tu len vidím ako sa pani oháňa autom a ani ho poriadne neprevzala .
@lenka.25 ano pokial je v zaruke samozrejme. Inak moc nie. Napr bmw tvrdi o svojich automatickych prevodovkach ze v nich netreba menit olej. Ale nie je to pravda, povie kazdy schopny mechanik a pre zaistenie lepsej zivotnosti to treba. A takto sa funguje. Preto si potom clovek radsej vyberie ludi co sa do toho rozumeju resp maju vasen pre danu znacku a zivia sa tym. A pouzivaju originalne diely, cize cenovo na urovni autoriz.servisu. Mne v autorizovanom zaspinili sedacky a museli vypucovat na moju staznost.
Ani mi nevynulovali olej lebo bol piatok…hlava inde 🙂
@lenka.25 auto nám bolo dovezené priamo domov😀 ja som si zobrala len kľúčiky a papier
Ale veď to je v poriadku , pick up funguje už roky, to ale neznamená , že si auto pri preberaní nepozriem, potom nemusím riešiť zbytočne takéto nepríjemnosti .
@lenka.25 úprimne ja na také veci nemám čas, bola som rada že mi ho priviezli a ďalej som sa nestarala
...za niekolko minutovu obhliadku aj tak nemas sancu preverit, ci nieco "nevyparatili". Napr. zabudnute naradie v zliabku pod celnym sklom pod kapotou, nezapojeny konektor k lambda sonde, zle dotiahnuty olejovy filter a tadial vytekajuci olej, ulomene vsakovake "packy" vsakovakych plastov v interieri, poskriabane plasty... vsetko dlhorocne osobne skusenosti...
Naťahuje, keďže v servise malo auto okná dole a všetci tam fajčia.
Určite sa to dá vyvetrať.
Na druhej strane by som sa slušne spýtal v servise ci je to v poriadku.
Odškodniť ako? Kúpia ti vonku do auta? Neverím žeby ho dali vytepovat za 80e+.