Prosím vás kupili ste si niekto auto z AAA?aKé MáTE SKúSENOSTI?
Na nete je už toľko negatívnych recenzií, že sa čudujem, že ešte vôbec niekto položí takúto otázku...
@janeri151 AAA, Darex a podobne su vyborne firmy, ked clovek potrebuje rychlo predat auto. Nekupila by som tam nic. Boli sme sa raz pozriet a tie ponukane auta boli v katastrofalnom stave. Ak kupovat pouzite auto, jedine so znamym, automechanikom. Ten vie odhadnut, co autu bolo. Inak si myslim, ze aj v AAA sa daju najst dobre kusy, len treba dlho hladat, cihat a kontrolovat stav. Ak chces kupovat ojazdene auto sama, AAA by som sa vyhla.
Vela znackovych predajni aut ponuka jazdene auta majitelov, ktori si kupili nove a stare predali rovno tam. To byvaju lepsie auta, nez tieto velke bazare ako AAA, Darex a pod. Minimalne viem, ze Kia, Mercedes a Dacia to robia urcite.
Ahoj. My sme kupili v AAAauto uz 2 auta. Prve bola fabia, musim si zaklopat, bola fakt v dobrom stave. Odrb bol az leasing, ale to sle zistili az v momente, ked sme to chceli vyplatit... Druhe sme kupovali starsieho passata. Sli sme do toho, nakolko sa nam podarilo zjednat cenu a vedeli sme, z do toho aj tak musime investovat, co sa tyka oprav... ale ten passat mal viacero zamlcanych vad, ale na to sme boli pripraveni 😉
AAA auto nikdy viac. Kúpili sme tam pred rokmi auto a potom sme zistili, že sú na ňom uvalené dve exekúcie. Chcela som hneď vrátiť auto a naspäť peniaze, ale oni sa vykrúcali. Nakoniec som tam nabehla s právnikom a až potom to išlo. A aj to boli otrasne arogantní.
@janeri151 ak chceš havarované auto, zaplavené, so stočenými km a máš rada prekvapenia v podobe skrytých vád, tak AAA je výborná voľba, nebudeš ľutovať 😎
Ak chceš, aby ti auto slúžilo, bolo v primeranom stave, tak sa AAA zďaleka vyhni...
Ale zas ak chceš predať nejaký vrak, tak tiež neváhaj, odkúpia čokoľvek a dokážu z toho aspoň na fotky a následný predaj vyčarovať zázrak, že budeš mať nutkanie kúpiť si ho 😂
my mame auto z Aaa a sme spokojny malomauz 8 rokov uz ho mame 7rokov je to pegot Za nas spokojnost
my sme kúpili tiež z AAA auto, fachčí už nadčas, ťaháme s ním 12 rok ( malo 4 roky) a zatiaľ žiadne extra veľké poruchy nemalo, obzeráme sa už po novom a bude mi za ním smutno , osobne si myslím, že si treba čo to naštudovať, ísť sa osobne pozrieť prípadne zohnať kamoša čo sa venuje autám, aby ho pozrel a poradil, 100% záruku mať nebudeš, ale to nemáš ani pri novučičkom.
Dakujem za názory.Ide o to že nemám nikoho ktoby mi s tým pomohol takže tak
My sme predavali auto do AAA...malo chyby..ale oni ho predavali ako bezchybne...moja skusenost
Do AAAčka odporúčam ísť IBA S PROFESIONÁLOM na autá a nie sám ako lajk. Napr v BA máš www.autoporadca.sk, prejdú a skontrolujú aj to čo by teba nenapadlo, vlastná skúsenosť a spokojnosť..
@emilia788 pokiaľ mám správne informácie autoporadca spolupracuje s Darexom, čo je tiež známy bazar v Bratislave a mal by im certifikovať technický stav áut, čo je super, takže osobne by som v Darexe napr kupovala bez problémov 🙂
Ja som auto kupovala v AAA a spokojnosť. Ale brat je automechanik a auto preveril aj vyskúšal. Poriadne prezrel a vyselektoval. Takže za mňa spokojnosť. Bolo to pred rokom, auto malo 2 roky.
@juliankaaa1995 Ano, preto som to napisala. My sme predtym tiez skusali AAA ako asi vsetci neznali, no vybrali sme tri auta a ani jedno nemali na prevadzke aj ked na internete bolo a ponukali nam hluposti. Tak sme nakoniec skoncili v Darexe a tam sme kupili vyhodnejsie. Takze vsetko zle bolo na nieco dobre..
skusenosti máme iba s Michalovským AAA auto a tam to bolo všetko v poriadku. Brali sme auto na protihodnotu a financovanie uverom, všetko sme zariadili na mieste. Z mojho pohľadu všetko v poriadku.
nie je to zlý predajca. Ono všetko je to o štastí a od toho, ake auto si kto vyberie. Je to spotrebný tovar a nejaka kazovost tam bude. Zbytok je to o ľudoch.
@12romi34 suhlasim. Moja suseda raz kupovala auto z netu a kupila havarovane, stočený tachometer,.....toto sa može stat všade. Nevravím že neexistuju poctiví predajci, je to tak 50:50
kupoval niekto auto v AAA v Blave? nejake skusenosti?
No ja som si tam kupila cca pre 9rokmi a auto slapalo ako hodinky.
V ba
@martinka150 v AAA, alebo kde si ho kupila?
@anulienkalenka hej
ja neodporucam, najvacsi klamari na trhu, pretacanie km, videla som na vlastne oci
@andrea561 a ked si to videla na vlastne oci, robila si s tym nieco?
@martinka150 nie, nekupila som si od nich auto :D
@andrea561 tak si to mala nahlasit led si bola toho svedkom.
Jeden známy svoje predal do acka.bolo dvakrát havarované, potom ho našiel na nete, bolo predávané ako nikdy nehavarovane