Auto z AAA - skúsenosti

janeri151
22. jan 2017

Prosím vás kupili ste si niekto auto z AAA?aKé MáTE SKúSENOSTI?

adia11
22. jan 2017

Jeden známy svoje predal do acka.bolo dvakrát havarované, potom ho našiel na nete, bolo predávané ako nikdy nehavarovane

belllinka
22. jan 2017

Na nete je už toľko negatívnych recenzií, že sa čudujem, že ešte vôbec niekto položí takúto otázku...

bosoriak
22. jan 2017

@janeri151 AAA, Darex a podobne su vyborne firmy, ked clovek potrebuje rychlo predat auto. Nekupila by som tam nic. Boli sme sa raz pozriet a tie ponukane auta boli v katastrofalnom stave. Ak kupovat pouzite auto, jedine so znamym, automechanikom. Ten vie odhadnut, co autu bolo. Inak si myslim, ze aj v AAA sa daju najst dobre kusy, len treba dlho hladat, cihat a kontrolovat stav. Ak chces kupovat ojazdene auto sama, AAA by som sa vyhla.

Vela znackovych predajni aut ponuka jazdene auta majitelov, ktori si kupili nove a stare predali rovno tam. To byvaju lepsie auta, nez tieto velke bazare ako AAA, Darex a pod. Minimalne viem, ze Kia, Mercedes a Dacia to robia urcite.

vierocka888
22. jan 2017

Ahoj. My sme kupili v AAAauto uz 2 auta. Prve bola fabia, musim si zaklopat, bola fakt v dobrom stave. Odrb bol az leasing, ale to sle zistili az v momente, ked sme to chceli vyplatit... Druhe sme kupovali starsieho passata. Sli sme do toho, nakolko sa nam podarilo zjednat cenu a vedeli sme, z do toho aj tak musime investovat, co sa tyka oprav... ale ten passat mal viacero zamlcanych vad, ale na to sme boli pripraveni 😉

autumn11
22. jan 2017

AAA auto nikdy viac. Kúpili sme tam pred rokmi auto a potom sme zistili, že sú na ňom uvalené dve exekúcie. Chcela som hneď vrátiť auto a naspäť peniaze, ale oni sa vykrúcali. Nakoniec som tam nabehla s právnikom a až potom to išlo. A aj to boli otrasne arogantní.

sissy27
22. jan 2017

@janeri151 ak chceš havarované auto, zaplavené, so stočenými km a máš rada prekvapenia v podobe skrytých vád, tak AAA je výborná voľba, nebudeš ľutovať 😎
Ak chceš, aby ti auto slúžilo, bolo v primeranom stave, tak sa AAA zďaleka vyhni...
Ale zas ak chceš predať nejaký vrak, tak tiež neváhaj, odkúpia čokoľvek a dokážu z toho aspoň na fotky a následný predaj vyčarovať zázrak, že budeš mať nutkanie kúpiť si ho 😂

jeennyv
22. jan 2017

@janeri151 daj si recenzie google ti ich najde po oci...aj tabula hanby na fb...to sa ani nikde pytat nemusis...

maca283
22. jan 2017

my mame auto z Aaa a sme spokojny malomauz 8 rokov uz ho mame 7rokov je to pegot Za nas spokojnost

felycity
23. jan 2017

my sme kúpili tiež z AAA auto, fachčí už nadčas, ťaháme s ním 12 rok ( malo 4 roky) a zatiaľ žiadne extra veľké poruchy nemalo, obzeráme sa už po novom a bude mi za ním smutno , osobne si myslím, že si treba čo to naštudovať, ísť sa osobne pozrieť prípadne zohnať kamoša čo sa venuje autám, aby ho pozrel a poradil, 100% záruku mať nebudeš, ale to nemáš ani pri novučičkom.

janeri151
autor
23. jan 2017

Dakujem za názory.Ide o to že nemám nikoho ktoby mi s tým pomohol takže tak

erikavesela
23. jan 2017

My sme predavali auto do AAA...malo chyby..ale oni ho predavali ako bezchybne...moja skusenost

emilia788
29. jan 2018

Do AAAčka odporúčam ísť IBA S PROFESIONÁLOM na autá a nie sám ako lajk. Napr v BA máš www.autoporadca.sk, prejdú a skontrolujú aj to čo by teba nenapadlo, vlastná skúsenosť a spokojnosť..

juliankaaa1995
1. mar 2018

@emilia788 pokiaľ mám správne informácie autoporadca spolupracuje s Darexom, čo je tiež známy bazar v Bratislave a mal by im certifikovať technický stav áut, čo je super, takže osobne by som v Darexe napr kupovala bez problémov 🙂

bosorkabb
1. mar 2018

Ja som auto kupovala v AAA a spokojnosť. Ale brat je automechanik a auto preveril aj vyskúšal. Poriadne prezrel a vyselektoval. Takže za mňa spokojnosť. Bolo to pred rokom, auto malo 2 roky.

emilia788
23. mar 2018

@juliankaaa1995 Ano, preto som to napisala. My sme predtym tiez skusali AAA ako asi vsetci neznali, no vybrali sme tri auta a ani jedno nemali na prevadzke aj ked na internete bolo a ponukali nam hluposti. Tak sme nakoniec skoncili v Darexe a tam sme kupili vyhodnejsie. Takze vsetko zle bolo na nieco dobre..

damoska
10. jún 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

skusenosti máme iba s Michalovským AAA auto a tam to bolo všetko v poriadku. Brali sme auto na protihodnotu a financovanie uverom, všetko sme zariadili na mieste. Z mojho pohľadu všetko v poriadku.

12romi34
20. júl 2018
Používateľ 12romi34 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 12romi34.

nie je to zlý predajca. Ono všetko je to o štastí a od toho, ake auto si kto vyberie. Je to spotrebný tovar a nejaka kazovost tam bude. Zbytok je to o ľudoch.

damoska
20. aug 2018
Používateľ damoska je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od damoska.

@12romi34 suhlasim. Moja suseda raz kupovala auto z netu a kupila havarovane, stočený tachometer,.....toto sa može stat všade. Nevravím že neexistuju poctiví predajci, je to tak 50:50

zabka788
26. aug 2018
Používateľ zabka788 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od zabka788.

kupoval niekto auto v AAA v Blave? nejake skusenosti?

martinka150
26. aug 2018

No ja som si tam kupila cca pre 9rokmi a auto slapalo ako hodinky.

martinka150
26. aug 2018

V ba

anulienkalenka
6. sep 2018
Používateľ anulienkalenka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od anulienkalenka.

@martinka150 v AAA, alebo kde si ho kupila?

martinka150
6. sep 2018
doriss_po
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea561
25. sep 2018

ja neodporucam, najvacsi klamari na trhu, pretacanie km, videla som na vlastne oci

martinka150
25. sep 2018

@andrea561 a ked si to videla na vlastne oci, robila si s tym nieco?

andrea561
25. sep 2018

@martinka150 nie, nekupila som si od nich auto :D

beata79
25. sep 2018

@janeri151 moja svokra kúpila tam auto v roku 2005 Seat Cordoba a ešte ju má a pred rokom kúpili VW Passat a je vo veľmi dobrom stave , tak oni určite odporúčajú

martinka150
25. sep 2018

@andrea561 tak si to mala nahlasit led si bola toho svedkom.

bosorkabb
25. sep 2018

@zabka788 ja som kupila už 2 a spokojnosť. Všetko auta do 2 rokov.